ΑΘΗΝΑ
06:32
|
24.04.2024
Η απάντηση στο “μπλόκο” του Twitter και στο πάγωμα των Facebook και YouTube.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ντόναλντ Τραμπ εγκαινίασε μια νέα “επικοινωνιακή” πλατφόρμα στο διαδίκτυο, δηλώνοντας πως θα δημοσιεύει περιεχόμενο απευθείας από τον “υπολογιστή” του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την εισβολή υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου το Twitter απαγόρευσε την πρόσβαση του Ντόναλντ Τραμπ στην πλατφόρμα, ενώ Facebook και YouTube έχουν προσωρινά αναστείλει τους λογαριασμούς του αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ “επικοινωνεί” με το κοινό του μέσω δελτίων Τύπου, τα οποία τώρα θα αναρτώνται στη νέα του ιστοσελίδα. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα του “like” στις αναρτήσεις του Τραμπ και θα μπορούν επίσης να τις διαμοιράζουν σε Facebook και Twitter.

Τα εγκαίνια έγιναν μία ημέρα πριν από την απόφαση του συμβουλίου του Facebook για την επιβολή ενός μόνιμου μπλόκου στον Τραμπ. Τον Μάρτιο ο σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, είχε προαναγγείλει ότι “η νέα πλατφόρμα θα είναι μεγάλη και θα κάνει αίσθηση”.  Ο ίδιος τόνισε ότι η νέα ιστοσελίδα δεν έχει σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Θα ακολουθήσουν πολύ άμεσα νέες ανακοινώσεις για το περιεχόμενο της πλατφόρμας”, δήλωσε ο Τζέισον Μίλερ.

Το στήσιμο της επικοινωνιακής πλατφόρμας Τραμπ φέρεται να έχει αναλάβει η Campaign Nucleus, μια εταιρεία ψηφιακών υπηρεσιών, η οποία δημιουργήθηκε από τον πρώην επικεφαλής της εκστρατείας Τραμπ, Μπραντ Πασκάλ. “Σε μια εποχή σιωπής και ψεμάτων εμφανίζεται ένας φάρος ελευθερίας” σημειώνεται στην περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο παρουσίασης της νέας πλατφόρμας.

“Αυτή είναι απλώς μια μονόδρομη επικοινωνία” ανέφερε το δίκτυο Fox News που είναι εξοικειωμένο με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα