ΑΘΗΝΑ
00:10
|
25.04.2024
"Εάν ο λαός μου, οι άνθρωποί μου χρησιμοποιούν αυτό το διαβατήριο, είναι μια ανάγκη" είπε ο Ταρτάρ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Εάν υπάρχει ένας τρόπος, θα το επιστρέψω!” δήλωσε απόψε ο πρόεδρος του ψευδοκράτους στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρομ Ερσίν Τατάρ, επιβεβαιώνοντας πως διαθέτει…διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας, μολονότι, όπως ισχυρίζεται, δεν χρησιμοποίησε ποτέ.

“Εγώ γεννήθηκα πριν το 1974, έχω, αλλά δεν το χρησιμοποίησα”. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, είπε ο Τατάρ, προσπαθεί να οδηγήσει αλλού την αναφορά του σε «συμπολίτες» απευθυνόμενος στους Τ/κ. “Έτσι, θέλει να πει, πήρατε αυτό το διαβατήριο, δηλώνετε υποταγή σε μένα”.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τατάρ μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή της ιστοσελίδας Κίπρις Ποστασί, ανέφερε:

“Εάν ο λαός μου, οι άνθρωποί μου χρησιμοποιούν αυτό το διαβατήριο, είναι μια ανάγκη. Δυστυχώς, είναι προνόμιο του κράτους που σφετερίζονται. Οι άνθρωποί μας επωφελούνται της ελεύθερης διακίνησης με αυτό το διαβατήριο. Οι Τ/κ που έχουν την ταυτότητα, διαμένουν στην ε/κ πλευρά; Ψηφίζουν τον Αναστασιάδη;”

Επανέλαβε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην ομιλία του την 1η Απριλίου αποκάλεσε την Κύπρο “ελληνικό νησί” και ο λαός του “ΕΟΚΑτζήδες”. Και κατέληξε:

“Εγώ και ενώπιον τοιυ ΟΗΕ του μετέφερα την αντίδρασή μου σε αυτό. Του είπα ‘θέλεις υποτίθεται μια δομή ομοσπονδίας μαζί μας, αλλά αυτά λες’. Δεν υπάρχει αλλαγή στη στάση τους. Αλλά σε εμάς έχει κάποιους που δεν κατάλαβαν ακόμα τις πραγματικότητες”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα