ΑΘΗΝΑ
18:43
|
26.04.2024
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) και ο Ρώσος πρωθυπουργός, Mikhail Mishustin (Α) κάνουν δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021. Με κάθε επισημότητα, τηρώντας παράλληλα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού, πραγματοποιούνται οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων που θα παραστούν στις εκδηλώσεις της χώρας μας είναι ο Ρώσος πρωθυπουργός, Mikhail Mishustin, ο πρίγκηπας της Ουαλίας, Κάρολος, μαζί με την Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, η υπουργός Άμυνας της Γαλλικής Δημοκρατίας, Florence Parly καθώς και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, μαζί με τη σύζυγό του, Άντρη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό Μιχαήλ Μισούστιν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου της ρωσικής κυβέρνησης.

Οι δύο πρωθυπουργοί αντάλλαξαν ευχές για το ορθόδοξο Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν θέματα διμερούς συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων της Μικτής Ρωσο-Ελληνικής Επιτροπής Οικονομικής, Βιομηχανικής, Επιστημονικής και Τεχνικής Συνεργασίας.

«Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα της κοινής αντιμετώπισης της λοίμωξης του κορονοϊού», καταλήγει η υπηρεσία Τύπου της ρωσικής κυβέρνησης.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τον Ερντογάν σουλτάνο αποδομεί ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Αναβάλλεται το ταξίδι του Ερντογάν στις ΗΠΑ

Άπρακτοι επέστρεψαν από το Ισραήλ οι Αιγύπτιοι διαπραγματευτές…

Σι Τζινπίνγκ: Η Γη είναι αρκετά μεγάλη για την Κίνα και τις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα