ΑΘΗΝΑ
08:03
|
19.04.2024
"Η Ιερουσαλήμ και ο λαός μας πρέπει να προστατευθούν και το διεθνές δίκαιο πρέπει να τηρείται" λέει ο Μαρουάν Τουμπάσι απευθύνοντας έκκληση στην ελληνική πολιτεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ιερουσαλήμ αντιστέκεται στα βάναυσα αποικιακά εγκλήματα του Ισραήλ «της κατοχικής δύναμης». Από τον Μάρτιο του 2020, περισσότερα από 163 σπίτια κατεδαφίστηκαν στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, εκτοπίζοντας 359 Παλαιστίνιους, συμπεριλαμβανομένων 167 παιδιών. Περισσότερες από 200 οικογένειες στην Ανατολική Ιερουσαλήμ κινδυνεύουν από αναγκαστική έξωση εξαιτίας των πολιτικών εθνοκάθαρσης από το Ισραήλ «την κατοχική δύναμη» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Αθήνα, Μαρουάν Τουμπάσι.

Μαρουάν Τουμπάσι στην «Α» / Ρατσιστική καθυστέρηση στον εμβολιασμό των  Παλαιστινίων | Αυγή

Ο Παλαιστίνιος διπλωμάτης απευθύνει έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση, τους βουλευτές, τα πολιτικά κόμματα και όλους τους υπέρμαχους της δημοκρατίας και της ελευθερίας στην Ελλάδα να λάβουν σοβαρά μέτρα ενάντια στις συνεχιζόμενες πολιτικές εθνοκάθαρσης και τις βάρβαρες επιθέσεις του Ισραήλ «της κατοχικής δύναμης» και των Εβραίων εποίκων του στην περιοχή του Σέιχ Τζαρά και άλλα μέρη της κατεχόμενης Ανατολικής Ιερουσαλήμ κατά των Παλαιστινίων αμάχων.

“Η Ιερουσαλήμ και ο λαός μας πρέπει να προστατευθούν και το διεθνές δίκαιο πρέπει να τηρείται. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ” τονίζει ο Μαρουάν Τουμπάσι αναφερόμενος στις καθημερινές διαμαρτυρίες και συγκρούσεις των Παλαιστινίων πολιτών με τις ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις και Εβραίους έποικους που προσπαθούν να καταλάβουν τα σπίτια οικογενειών Αράβων που μένουν επί δεκαετίες στην συνοικία Σέιχ Τζαρά της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκρήξεις στο Ιράν: Για ισραηλινή επίθεση κάνουν λόγο οι ΗΠΑ

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα