ΑΘΗΝΑ
23:03
|
19.04.2024
Πότε και πού είχε ξαναχτυπήσει, τον αναγνώρισαν τρεις γυναίκες - Δεν είχε δώσει δικαιώματα, λέει ο πατέρας του φοιτητή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα οδηγείται μετά τη  δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του στη ΓΑΔΑ, ο 22χρονος που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία νεαρής ότι την προσέγγισε στη Νέα Σμύρνη την ώρα που επέστρεφε σπίτι της, έχοντας το μόριο του έξω από το παντελόνι του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 22χρονος που αναγνωρίστηκε από τη νεαρή μετά την προσαγωγή του στο ΑΤ Νέας Σμύρνης σήμερα το μεσημέρι,  ταυτοποιήθηκε επίσης και ως ο δράστης τριών  παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως. Το απόγευμα σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από αστυνομικούς, βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία (ρούχα) από την επίθεση που έκανε στη Νέα Σμύρνη. 

Σύμφωνα με το Mega, το μόνο που είπε κάποια στιγμή, είναι πως “έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω”.  Για το περιστατικό μίλησαν ο πατέρας και ο συνήγορος του 22χρονου και ανέφεραν πως δεν είχε δώσει δικαιώματα. Ο συνήγορος του 22χρονου από την πλευρά του αναφέρει πως αρνείται τις κατηγορίες.

Ο άνδρας που κατηγορείται για την παρενόχληση είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Πειραιά.

Ο εντοπισμός κατέστη εφικτός όταν η νεαρή που αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια της. Η κοπέλα θέλησε να προειδοποιήσει τα επόμενα υποψήφια θύματα του συγκεκριμένου άνδρα και προχώρησε στην εξιστόρηση του περιστατικού. Η ανάρτηση έφτασε τις 20.000 κοινοποιήσεις, ενώ σύμφωνα με τα μηνύματα που δέχθηκε και δημοσιοποίησε αργότερα η νεαρή κοπέλα, δεκάδες χρήστες επικοινώνησαν μαζί της για να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του φερόμενου δράστη.

Οι πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο 22χρονος βρίσκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Εξιχνιάσθηκαν (3) παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως

Σε συνέχεια του από 6-5-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών (3) παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα