ΑΘΗΝΑ
05:50
|
16.07.2026
Το ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Το τέλος των click away και click inside προανήγγειλε ο ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος ανέφερε επίσης πως είναι “καλή η γενική εικόνα και στην εστίαση”. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι, σήμερα το πρωί, σε σύνολο 7.000 ελέγχων διαπιστώθηκαν 205 παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν τη χρήση μάσκας κυρίως από πελάτες κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Σημείωσε πως στις 14 Μαΐου τελειώνουν τα click away και click inside. “Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Όπως εξήγησε, συνολικά θα επανεξαταστούν τα SMS, ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα