ΑΘΗΝΑ
07:18
|
26.04.2024
Η αστυνομία αναζητεί “έναν ή περισσότερους” υπόπτους – Το θύμα φέρεται να ήταν μέλος συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Έναν ή περισσότερους υπόπτους” αναζητεί η αστυνομία του Καναδά μετά τον θάνατο ενός ανθρώπου, ο οποίος δέθηκε ένοπλη επίθεση μέρα μεσημέρι στο διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ, στην περιοχή του Ρίτσμοντ. “Ένας άνδρας δέχθηκε πυρά και σκοτώθηκε κοντά στον τερματικό σταθμό αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου του Βανκούβερ”, ανέφερε ανάρτηση του τμήματος Ανθρωποκτονιών του Καναδά στο Twitter.

Προηγήθηκαν πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης ότι δυνάμεις της αστυνομίας και της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών έλαβαν κλήση για ένοπλο περιστατικό στο αεροδρόμιο. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η κατάσταση είχε τεθεί υπό έλεγχο. Αξιωματούχοι του διεθνούς αεροδρομίου διαβεβαιώνουν ότι το αερολιμένας είναι πλέον “ανοιχτός και ασφαλής” και ότι οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και σύμφωνα με πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διαφυγή τους. Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι φερόμενοι ως δράστες του φόνου βρέθηκε καμένο, ανέφερε η εφημερίδα “Βανκούβερ Σαν”, σύμφωνα με τις πληροφορίες της οποίας το θύμα ήταν μέλος συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος.

Τα περιστατικά της βίας ανάμεσα σε συμμορίες γύρω από την περιοχή του Μετρό του Βανκούβερ έχουν αυξηθεί ανησυχητικά το τελευταίο διάστημα. Τον περασμένο Φεβρουάριο μιας 22χρονη έπεσε νεκρή από πυρά στην περιοχή του Σάρεϊ. Τον Απρίλιο η αστυνομία του Καναδά ανακοίνωσε ότι η 22χρονη Σάνα Χάρις ήταν ένα “αθώο θύμα ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών” και η ίδια δεν ήταν μέλος καμίας συμμορίας, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.  

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Ο καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις-Άνοδος της θερμοκρασίας

The Old Oak: A symbol of endurance

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα