ΑΘΗΝΑ
08:49
|
08.05.2024
Ο 50χρονος σκότωσε την 74χρονη μητέρα του και έπειτα αυτοκτόνησε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλήχθηκε το πρωί της Δευτέρας (10/5) στην Πτολεμαΐδα, καθώς 50χρονος σκότωσε την 74χρονη μητέρα του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, o 50χρονος δράστης και αυτόχειρας χρησιμοποίησε καραμπίνα, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη εντός της οικίας στην οποία διέμεναν η ηλικιωμένη και ο γιος της, στην οποία έχει φτάσει κλιμάκιο της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Φαίνεται ότι το έγκλημα έγινε πρίν από δύο ημέρες κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί από την νεκροψία των δύο σορών. Εδώ και τρεις ημέρες η αδερφή του 50χρονου, η οποία μένει στην Αθήνα, καλούσε στο τηλέφωνο τη μητέρα της αλλά δεν απαντούσε κανείς, γεγονός που την ανησύχησε ιδιαίτερα. Έτσι αποφάσισε να ενημερώσει τον θείο της, ο οποίος έφτασε στο σπίτι, έσπασε την πόρτα και βρέθηκε σοκαρισμένος μπροστά στα δύο πτώματα. Ο ίδιος κάλεσε στη συνέχεια και την αστυνομία που μετέβη στον τόπο του εγκήματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Σύνταγμα την Παρασκευή οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος του κόμβου Κηφισίας

ΔΥΠΑ: Έως 12 Μαΐου οι αιτήσεις για τα voucher παιδικών κατασκηνώσεων

Διπλές εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα