ΑΘΗΝΑ
03:33
|
02.05.2024
Άνω κάτω φαίνεται πως βρίσκεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άνω κάτω φαίνεται πως βρίσκεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας. Όλγα Κεφαλογιάννη και Μαριέττα Γιαννάκου εξέφρασαν και από το βήμα της Βουλής την αντίθεση τους στο προωθούμενο

Όλγα Κεφαλογιάννη: Γονεικοκεντρικού χαρακτήρα νομοσχέδιο

Η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη ζήτησε βελτιώσεις σε άρθρα που όπως είπε «περιπλέκουν αντί να λύνουν προβλήματα». Παράλληλα έκανε λόγο για ένα νομοσχέδιο «γονεικοκεντρικού χαρακτήρα».

Υπενθυμίζεται πως με χτεσινό της άρθρο στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» η κ. Κεφαλογιάννη είχε επισημάνει τις «σοβαρές αστοχίες που προσκρούουν στο συμφέρον του παιδιού».

Μαριέττα Γιαννάκου: Το νομοσχέδιο οδηγεί σε κοινωνική σύγκρουση

Ηχηρή ήταν και η διαφοροποίηση της Μαριέττας Γιαννάκου από τη γραμμή της ΝΔ, με τη γαλάζια βουλευτή να προχωρά σε σφυροκόπημα από το βήμα της Βουλής.

Η Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου συζητείται το σχέδιο νόμου εξέφρασε πολύ σοβαρές αντιρρήσεις επισημαίνοντας ότι δεν χρειάζονται «σολομώντειες λύσεις» και «άκαμπτα και οριζόντια» μέτρα, διαφωνώντας τόσο με την εξίσου γονική μέριμνα, όσο και με την υποχρεωτική ποσόστωση στο χρόνο επικοινωνίας των γονέων με τα παιδιά.

Η πρώην υπουργός από τα 23 άρθρα του νομοσχεδίου, δήλωσε αντίθετη σε έξι και συγκεκριμένα στα άρθρα 5, 7, 11, 12, 13 και 14.

Πηγές: Έθνος, Αυγή

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα