ΑΘΗΝΑ
15:59
|
03.05.2024
Η Εισαγγελία Βρυξελλών ενημέρωσε ότι ο Γιάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση και ότι θα προχωρήσει σε ανακοίνωση σχετικά με την παράδοσή του στην Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν άσκησε έφεση και θα παραδοθεί τελικά στην Ελλάδα ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Εισαγγελία Βρυξελλών.

Η Εισαγγελία των Βρυξελλών μπορεί να σας ενημερώσει ότι o Γιάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης του προδικαστικού τμήματος του ολλανδόφωνου Πρωτοδικείου των Βρυξελλών της 7ης Μαΐου 2021, που είχε εκδώσει το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του από την Ελλάδα” αναφέρει η ανακοίνωση της Εισαγγελίας.

Επομένως, η απόφαση αυτή έχει καταστεί οριστική” συνεχίζει, ενημερώνοντας ότι “η Εισαγγελία των Βρυξελλών θα προχωρήσει σε ανακοίνωση σχετικά με την παράδοση του Ιωάννη Λαγού προς τις ελληνικές Αρχές“.

Ο Γιάννης Λαγός έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών, χωρίς αναστολή, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ έχει και δεύτερη καταδίκη εννέα μηνών με αναστολή για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο Συνεργείο το 2013.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Ισραήλ: Καταγγελία στον ΟΟΣΑ κατά της Τουρκίας για την διακοπή των εμπορικών σχέσεων

«Πράσινο φως» στο Κίεβο να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Γερμανία: Κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση κατά του κυβερνώντος κόμματος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα