ΑΘΗΝΑ
02:03
|
24.04.2024
Τα υπουργεία Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη επικήρυξαν τους δράστες με 300.000 ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με 300.000 ευρώ επικήρυξε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όποιον πολίτη δώσει αξιόπιστες πληροφορίες και στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών της άγριας ληστείας μετά φόνουσε βάρος 20χρονης μητέρας σήμερα στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παράλληλα καλούνται όσοι γνωρίζουν ο,τιδήποτε για την υπόθεση να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές στην Γενική Ασφάλεια Αττικής.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

΄Οπως είναι γνωστό, οι ληστές αφού εισέβαλαν στο σπίτι οικογένειας στα Γλυκά Νερά απείλησαν με όπλο ένα βρέφος για να πιέσουν το ζευγάρι να τους πει πού κρύβουν χρήματα και κοσμήματα.

Στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα σε μια καρέκλα και βασάνιζαν την 20χρονη Καρολάιν, βρετανικής καταγωγής, μέχρι θανάτου ώστε για να τους οδηγήσει στο σημείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα