ΑΘΗΝΑ
01:56
|
24.04.2024
Aντιμέτωπος και με τέταρτη καταγγελία βιασμού βρίσκεται ο προφυλακισμένος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Aντιμέτωπος και με τέταρτη καταγγελία βιασμού βρίσκεται ο προφυλακισμένος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλεται για βιασμό από έναν 24χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος αυτοβούλως είχε εμφανιστεί, τον περασμένο Μάρτιο, στην ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση.

Στην κατάθεση που έδωσε ο μάρτυρας κατήγγειλε ότι βιάσθηκε δυο φορές από τον σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν 17 ετών. Ο 24χρονος σήμερα άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στην ανακρίτρια που χειρίζεται το φάκελο των καταγγελιών σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη,  τον περασμένο Μάρτιο και μίλησε για όσα έζησε.

Ο εισαγγελέας έστειλε την σχετική παραγγελία για να ληφθούν ανωμοτί εξηγήσεις από τον ηθοποιό στο τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως.

Όπως προβλέπεται ο φάκελος θα επιστρέψει στην εισαγγελία για την αποτίμηση του συνόλου των αποδεικτικών στοιχείων, ώστε να κριθεί αν θα ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη εναντίον του και για την τέταρτη καταγγελία.

Πηγές: Αυγή, Εφημερίδα Συντακτών

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα