ΑΘΗΝΑ
07:25
|
16.05.2024
Έγινε Megxit από τη ζώνη της μοναρχίας και μεταφέρθηκαν στη ζώνη του Χόλιγουντ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα κέρινα ομοιώματα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ μεταφέρθηκαν στη ζώνη του Χόλιγουντ. Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων “Μαντάμ Τισό” στο Λονδίνο επισημοποίησε με αυτόν τον τρόπο το επονομαζόμενο “Megxit” ή αλλιώς το διαζύγιο των Χάρι και Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στη μοναρχία.

Ο 36χρονος κέρινος πρίγκιπας Χάρι και η 39χρονη κέρινη Μέγκαν Μαρκλ, πρώην ηθοποιός, δεν βρίσκονται πλέον δίπλα στην Ελισάβετ, τον Γουίλιαμ και την Κέιτ αλλά δίπλα σε διασημότητες όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάμ Αλαμουντίν, κοντά στους Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο Τιμ Γουότερς, γενικός διευθυντής του “Μαντάμ Τισό” στο Λονδίνο δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα “The Sun”: “Μετακινήσαμε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ δίπλα στους χολιγουντιανούς φίλους του για να είμαστε πιο συνεπείς με το υφιστάμενο στάτους του ζεύγους”.

Το μουσείο “Μαντάμ Τισό” είναι από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Λονδίνου με περίπου δέκα εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο. Το κέρινο ομοίωμα της Μέγκαν Μαρκλ προστέθηκε στη συλλογή του μουσείου δέκα ημέρες πριν από τον γάμο της Αμερικανίδας με τον δευτερότοκο γιο του πρίγκιπα Καρόλου. Το ζεύγος των Σάσεξ είχε τοποθετηθεί εκ των δεξιών της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ  Β και του εκλιπόντος πλέον Δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φιλίππου. Στα αριστερά τους είχαν τοποθετηθεί οι κέρινοι Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον.  

Το 2020 οι κέρινοι Χάρι και Μέγκαν είχαν βρεθεί σε ένα χώρο μόνοι τους με το Μουσείο να εξηγεί: “Οφείλουμε να σεβαστούμε τις επιθυμίες τους. Άρα #Megxit”.

Πηγή: Daily Mail






Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Επίσημα αργία το Σάββατο και μείωση των εβδομαδιαίων εργατοωρών

ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας και κινητοποιήσεις

Ρόμπερτ Φίτσο: Εκτός κινδύνου ο Σλοβάκος πρωθυπουργός

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη, λασποβροχές και αφρικανική σκόνη  

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα