ΑΘΗΝΑ
09:57
|
20.04.2024
Ακολουθούν οι δικηγόροι ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις 28-30 Μαΐου ξεκινά το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης των γυμναστηρίων και των παιδότοπων και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου το αντίστοιχο πρόγραμμα για την ψηφιακή αναβάθμιση των δικηγόρων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε ότι η ενίσχυση γυμναστηρίων και παιδότοπων θα είναι προϋπολογισμού 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ για τους δικηγόρους προϋπολογισμού 16 εκατ. ευρώ. Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, “τα προγράμματα αυτά έρχονται σε συνέχεια του μεγάλου προγράμματος της εστίασης που ξεκινά αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου, και θα έχουν ως συνέχεια το πρόγραμμα για τον τουρισμό που θ’ ανακοινώσουμε σε λίγες ημέρες. Όπως έχω πει από την πρώτη στιγμή, δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του πίσω”.

 “Θέλω να συγχαρώ τις υπηρεσίες του ΕΣΠΑ και ιδιαίτερα τον Ειδικό Γραμματέα, κ. Ζερβό και την Ειδική Γραμματέα, κ. Δανδόλου καθώς σε τέσσερις μήνες μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, κ. Σκάλκο και τον Υφυπουργό, κ. Τσακίρη, έχουμε επιτύχει απορρόφηση όση είχε ο ΣΥΡΙΖΑ σε τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης”, κατέληξε.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης σημείωσε ότι “με πόρους του ΕΣΠΑ ενισχύουμε τους κλάδους των Γυμναστηρίων και των Παιδότοπων, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις πρώτες βασικές ανάγκες κατά την επαναλειτουργία τους. Παράλληλα ενισχύουμε και τους δικηγόρους για την αναγκαία αναβάθμιση της υποδομής των γραφείων τους προκειμένου να ανταποκριθούν σε συνθήκες παροχής των υπηρεσιών τους μέσω τηλεδιάσκεψης και σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα