ΑΘΗΝΑ
17:52
|
26.04.2024
Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο “μουγκρίζει” on camera για να δελεάσει τους Νεοϋορκέζους και να τους πείσει να εμβολιαστούν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πατάτες με εμβόλιο; Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, “κατεβάζει” on camera ένα πακέτο τηγανιτές πατάτες της αλυσίδας “Shake Shack” σε εικονική συνέντευξη Τύπου προωθώντας τη σύμπραξη του δήμου με την εταιρεία προκειμένου να πειστούν οι Νεοϋορκέζοι να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σαν τηλεπωλητής ο Μπιλ ντε Μπάζιο  απευθύνεται στους Νεοϋορκέζους και λέει:  “Δωρεάν τηγανητές πατάτες με τον εμβολιασμό; Εγώ εμβολιάστηκα. Μου λέτε ότι μπορώ να απολαύσω αυτές τις λαχταριστές πατάτες; Για μια στιγμή, υπάρχει και μπέργκερ στην υπόθεση;”. Συνεχίζει με ένα “μουγκρητό” απόλαυσης και καταλήγει με απόφθεγμα: “Έχω ένα καλό προαίσθημα για τους εμβολιασμούς αυτή τη στιγμή”.

Στα κέντρα εμβολιασμού στη Νέα Υόρκη έχουν μέχρι στιγμής χορηγηθεί πάνω από 7 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού. Περίπου 3,1 εκατομμύρια κάτοικοι της πόλης, πάνω από το 37% του πληθυσμού της και 46% των κατοίκων 18 χρονών και άνω, είχαν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι εχθές. “Πολύς κόσμος είναι έτοιμος να κάνει το εμβόλιο, απλά το έχει καθυστερήσει για κάποιο λόγο. Χρειάζονται ένα ακόμη μικρό κίνητρο, και αυτό κάνουμε τώρα”, είπε ο Ντε Μπλάζιο περήφανος για την ιδέα του. Στο Οχάιο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης Μάικ Ντουάιν κάνει άλλη προσφορά: όσοι εμβολιάζονται παίρνουν χαρτάκι (λαχνό) για να συμμετάσχουν σε λοταρία που κληρώνει… ένα εκατομμύριο δολάρια.

Στο Twitter γίνεται πάρτι κυρίως με τον Μπιλ ντε Μπλάζιο:

Πηγή:CBS

 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τραυματίας σε τροχαίο Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός

Αναβάλλεται το ταξίδι του Ερντογάν στις ΗΠΑ

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

Απόλυση τεμπέληδων δικαστών από το Πειθαρχικό του Αρείου Πάγου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα