ΑΘΗΝΑ
04:37
|
17.05.2024
Η σύζυγος του Γιώργου Κουμουτσάκου προσελήφθη λίγο πριν το Πάσχα στη Νομική Υπηρεσία της Βουλής, σύμφωνα με την "Αυγή".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Αυγή”, η σύζυγος του Γιώργου Κουμουτσάκου προσελήφθη λίγο πριν το Πάσχα στη Νομική Υπηρεσία της Βουλής, μία ημέρα μετά τη δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη χτύπησε τη διαφθορά και τις πελατειακές σχέσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρεγγίνα Καρρά, σύζυγος του Γιώργου Κουμουτσάκου, προσελήφθη με υπογραφή του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, την τελευταία ημέρα εργασιών της Βουλής, πριν κλείσει για το Πάσχα.

Με βάση το σχετικό έγγραφο που παρουσιάζει η “Αυγή»” η σύζυγος του κ. Κουμουτσάκου θα παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες νομικού συμβούλου στο τμήμα νομικής υποστήριξης της Βουλής για ένα έτος με την αμοιβή της να ορίζεται στο ποσό των 1.750,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 

Επιπλέον, η “Αυγή” αναφέρει ότι για να πραγματοποιηθεί η πρόσληψη της κ. Καρρά απολύθηκε γυναίκα δικηγόρος που αμειβόταν με μπλοκάκι και μισθό 800 ευρώ μηνιαίως, η οποία φέρεται να είναι και μητέρα ανήλικων παιδιών. Η σύμβασή της έληξε στα τέλη Μαρτίου και παρά τη θετική εισήγηση του προϊσταμένου της, δεν ανανεώθηκε. 

Για την απόλυση υπήρξε σοβαρή αντιπαράθεση στο εσωτερικό του σωματείου των εργαζομένων της Βουλής. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Εκτροπή κίνησης οχημάτων επί της Αχαρνών, λόγω φωτιάς

Κοινή διακήρυξη Ρωσίας-Κίνας για ακόμη στενότερη στρατηγική σχέση

Αναζητείται η 14χρονη Ισλάμ αλ Τζουμά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα