ΑΘΗΝΑ
05:15
|
19.04.2024
Για «συμβόλαιο θανάτου» κάνει λόγο η αστυνομία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ 58χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Ιφιγενείας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορεία Ειδήσεων επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε ξαφνικά δίπλα του και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το in.gr, ο 58χρονος Μ.Κ., δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και ψηλά στο λαιμό, γεγονός που δημιουργεί την αίσθηση ότι πρόκειται για εκτέλεση από έμπειρο δράστη.

Το θύμα είχε το παρατσούκλι «Κεφάλας» και ήταν παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, με έντονη εμπλοκή στα κυκλώματα που «παρείχαν» προστασία, γεγονός που φαίνεται να διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην δολοφονία του.

Στο σημείο εσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, που έχει στην κατοχή της το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα