ΑΘΗΝΑ
05:21
|
03.10.2023
Ρατσιστική αντιμετώπιση οπαδού λόγω της εθνικότητας και του χρώματος του δέρματός του επεφύλαξε η κυπελλούχος Ανόρθωση Αμμοχώστου, επιβεβαιώνοντας την ακροδεξιά της στροφή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρνούμενοι να χαιρετίσουν οπαδό τους που περίμενε έξω από το γήπεδο για να τους συγχαρεί, λόγω εθνικότητας και χρώματος, εμφανίστηκαν οι παίκτες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του κυπριακού κυπέλλου, και την νίκη της Ανόρθωσης επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Όπως φαίνεται καθαρά σε βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook, οι παίκτες αγνοούν επειδικτικά τον έγχρωμο οπαδό της ομάδας που περιμένει να τους συγχαρεί, χαιρετώντας ωστόσο όλα τα άλλα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί.

«Ξέραμε ότι η Ανόρθωση είναι μια από τις κυπριακές ομάδες ποδοσφαίρου όπου έχουν διεισδύσει ακροδεξιά στοιχεία και νεοναζιστές, ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ποτέ ότι οι επαγγελματίες παίκτες της θα ανταποκρίνονταν στους υποστηρικτές τους με βάση την εθνικότητα και το χρώμα του δέρματος τους» επισημαίνει σε ανάρτησή της η οργάνωση KISA που αναδημοσίευσε το βίντεο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από μαθήτρια γυμνασίου, μητέρα στα 13

Πειρατές στον όρμο του Σαν Φρανσίσκο

Χωρίς προηγούμενο η μεταναστευτική κρίση, λέει η Μελόνι

Έρευνα της MRB για Κασσελάκη, εκλογές και ελληνοτουρκικά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα