ΑΘΗΝΑ
10:06
|
26.04.2024
Κριτική στην ΠτΔ για τη φωτογραφία της με φόντο τον φράχτη στον Έβρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κριτική άσκησε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή τη φωτογράφισή της δίπλα στον φράχτη στον Έβρο.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος αναφέρει ότι τόσο ο φράχτης στον Έβρο όσο και στο Τέξας χτίστηκαν “για να χαϊδέψουν με τον συμβολισμό τους τα αυτιά ενός ακροδεξιού φοβικού ακροατηρίου”.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Η εικόνα της Προέδρου της Δημοκρατίας μπροστά στο “αποτρεπτικό τείχος” του Έβρου ευθέως παραπέμπει στην εικόνα Τραμπ μπροστά στο αποτρεπτικό τείχος στο Τέξας. Και οι δυο αυτοί φράχτες δεν χτίστηκαν τόσο για να κρατήσουν έξω τους “ξένους”, όσο για να χαϊδέψουν με τον συμβολισμό τους τα αυτιά ενός ακροδεξιού φοβικού ακροατηρίου. 
Κι επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την κίνηση της αυτή, διάλεξε στρατόπεδο και τοποθετήθηκε ιστορικά στο πλευρό του Τραμπ. Δυστυχώς, η γλυκύτατη Καλυψώ (σ.σ είναι η γάτα της ΠτΔ) όσο κι αν ποζάρει στα ΜΜΕ, δεν μπορεί επικοινωνιακά να καλύψει και αυτή τη ντροπή.

Η εικόνα της Προέδρου της Δημοκρατίας μπροστά στο ‘αποτρεπτικό τείχος’ του Έβρου ευθέως παραπέμπει στην εικόνα Τραμπ…

Posted by Elena Akrita on Sunday, May 16, 2021

Κατά την επίσκεψή της στον Έβρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: “Η Ελλάδα σέβεται την ειρηνική συνύπαρξη, τις σχέσεις καλής γειτονίας και το διεθνές δίκαιο, ταυτόχρονα, όμως, δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν”. “Βρίσκομαι σήμερα κοντά σε όλους εκείνους που με αυταπάρνηση υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και εγγυώνται την ασφάλειά της. Η Ελλάδα, ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, σέβεται την ειρηνική συνύπαρξη, τις σχέσεις καλής γειτονίας και το διεθνές δίκαιο. Ταυτόχρονα όμως δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν”, πρόσθεσε η κ. Σακελλαροπούλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Τροχαίο με έναν νεκρό στην Ελευσίνα

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα