ΑΘΗΝΑ
09:48
|
19.04.2024
Μια 47χρονη νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται μια 47χρονη μητέρα δύο παιδιών, η οποία σύμφωνα με την οικογένειά της εμφάνισε σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Cretalive.gr αναφέρει ότι 47χρονη από οικισμό του Δήμου Χερσονήσου παρουσίασε αρχικά ενοχλήσεις στα άκρα και φέρεται να έχει υποστεί παράλυση σε όλη της το σώμα ενδεχομένως και εγκεφαλικό.

Πρόκειται για το δεύτερο ύποπτο περιστατικό μετά από εμβολιασμό στην Κρήτη. Ήδη ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) εξετάζει τον φάκελο του 35χρονου από την Κρήτη που πρώτος εμφάνισε θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του Cteralive η γυναίκα “σχεδόν αμέσως ανέβασε πυρετό και άρχισε να έχει ενοχλήσεις στα άκρα. Μετά από περίπου μια εβδομάδα, στις 11 Μαΐου, και καθώς ο πονοκέφαλος επιδεινωνόταν, απευθύνθηκε στον αγροτικό γιατρό της περιοχής. Ο τελευταίος την έστειλε ως επείγουσα περίπτωση στο κοντινότερο νοσοκομείο, αυτό του Αγίου Νικολάου.  Από εκεί, αφού της έγινε εισαγωγή, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό στο Ηράκλειο.  Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στο ΠΑΓΝΗ, αφού της έγινε αξονική τομογραφία, δόθηκε εξιτήριο στην 47χρονη με την οδηγία να κάνει η ίδια μια μαγνητική. Τα συμπτώματα ωστόσο επέμεναν και πλέον στις 12 Μαΐου, η 47χρονη σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο και εφημέρευε. Εκεί της έγινε μαγνητική που έδειξε θρόμβο στον εγκέφαλο”.

Λόγω της κατάστασή της κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.  Οι οικείοι της υποστηρίζουν ότι οι γιατροί αποδίδουν την περιπέτεια της γυναίκας στο εμβόλιο, ωστόσο ακόμα δεν έχουν δοθεί επίσημες διευκρινίσεις για το θέμα. 

Πηγή: Cretalive.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από σήμερα η πληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα