ΑΘΗΝΑ
18:11
|
20.04.2024
Κτηματομεσίτης ο γαμπρός Ντάλτον Γκόμεζ – Μόλις 20 οι καλεσμένοι στην τελετή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια “μικρή και ιδιωτική” τελετή η σταρ της ποπ Αριάνα Γκράντε παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της, κτηματομεσίτη Ντάλτον Γκόμεζ. Την είδηση του μυστικού γάμου επιβεβαιώνει το αμερικανικό Us Weekly, ενώ η ίδια η σταρ και νύφη δεν έχει ακόμα κοινοποιήσει τίποτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε τον 25χρονο σύντροφό της τον περασμένο Δεκέμβριο στο Λος Άντζελες.

Στη γαμήλια τελετή παρευρέθηκαν γύρω στα 20 άτομα. “Υπήρχε πολλή αγάπη και όλοι ήταν πραγματικά χαρούμενοι”, επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος της τραγουδίστριας. “Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι”.

Πριν από την μεγάλη μέρα, η νικήτρια των Grammy και ο κτηματομεσίτης του Λος Άντζελες “ήταν μαζί όπως περνούν σχεδόν όλο τους το χρόνο”, σύμφωνα με το insider. “Εκείνος την λατρεύει και την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Όλοι οι φίλοι και η οικογένεια της τραγουδίστριας τον αγαπούν”.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για την σχέση τους τον Φεβρουάριο του 2020. Τον Μάιο του 2020 η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη σχέση τους όταν εμφανίστηκαν και οι δύο στη δυναμική μπαλάντα «Stuck With U» με τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκκενώθηκε αεροδρόμιο της Δανίας λόγω απειλής για βόμβα

Το Ηνωμένο Βασίλειο επιστρέφει με δανεισμό λεηλατημένα αντικείμενα της Γκάνας μετά από 150 χρόνια

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα