ΑΘΗΝΑ
10:53
|
05.10.2022
Τα μονοδοσικά εμβόλια διοχετεύονται στα νησιά πριν την κορύφωση της τουριστικής περιόδου...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα νησιά μεταφέρονται τις επόμενες λίγες μέρες, ενδεχομένως και από αύριο, όλα τα μονοδοσικά εμβόλια με στόχο τον έγκαιρο εμβολιασμό των νησιωτών πριν την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση διαφαίνονται σημαντικές δυσκολίες στην υλοποίηση του κυβερνητικού σχεδίου «Γαλάζια Ελευθερία» ως το τέλος Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος  μιλώντας σε ΜΜΕ ανέφερε πως προσωπικό νοσοκομείων της ηπειρωτικής χώρας, όπως π.χ.νοσοκομεία σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αττικό και Πάτρα ότι από αύριο, Τετάρτη 19/5, σταματάει ο εμβολιασμός κατά του κορονωϊού με το μονοδοσικό εμβόλιο.

Κορωνοϊός: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το μονοδοσικό εμβόλιο της  Johnson&Johnson

Ζήτησε ως εκ τούτου από το υπουργείο Υγείας άμεσα ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη ή ακύρωση των ραντεβού που είχαν κλειστεί σε εμβολιαστικά κέντρα της ηπειρωτικής χώρας με μονοδοσικά εμβόλια.

Χτες, ο  Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους,ανακοίνωσε την επίσπευση του εμβολιαστικού προγράμματος “Γαλάζια Ελευθερία” σε 19 μεγάλα νησιά.

Ο Θεμιστοκλέους πρόσθεσε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εμβολιασμών σε επιπλέον 29, όπως έχει ήδη γίνει σε άλλα 40.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα τουρκολιβυκά μνημόνια για υδρογονάνθρακες με ενδολιβυκή «τρικλοποδιά»

Το ένα μνημόνιο αφορά τη συνεργασία τουρκικών και λιβυκών εταιριών ενέργειας για εκμετάλλευση υδρογονανθράκων και υπογράφηκε αφού ο Ντμπεϊμπά «έκλεψε» τις αρμοδιότητες του υπουργού Πετρελαίου.
ΣΥΝΑΦΗ

«Τα βρήκαν» στην Ε.Ε. για το 8ο πακέτο κυρώσεων

Επίσκεψη του Ιορδανού βασιλιά στο Ομάν

«Ζητάς βοήθεια από τις ΗΠΑ» είπε ο Ερντογάν στο Μητσοτάκη

Διαψεύδουν στις ΗΠΑ τα περί ενδείξεων για πιθανή χρήση πυρηνικών από Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα