ΑΘΗΝΑ
02:10
|
27.04.2024
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του Στάθη Άνθη στην Αγγλία, καθώς η σορός που βρέθηκε ανήκει στον 33χρονο άνδρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του Στάθη Άνθη στην Αγγλία καθώς όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειάς του, η σορός που βρέθηκε ανήκει στον 33χρονο άνδρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις αρχές Μαρτίου.

«Τελικά με την ανακοίνωση από τις αστυνομικές Αρχές για την ταυτοποίηση του DNA, βεβαιώνεται ότι η σορός που έχει βρεθεί ανήκει στον Στάθη Άνθη, τον Έλληνα που τρεις μήνες περίπου κάτω από περίεργες συνθήκες είχε εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο όπου δούλευε», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της οικογένειας Άνθη.

Μιλώντας σχετικά με το αν υπάρχει ζήτημα έρευνας για τις συνθήκες του θανάτου του, ο κ. Γεωργίου απάντησε: «Εμείς έχουμε δύο θέματα στα οποία έχουμε επιμείνει. Πρώτον, ήταν ότι δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας και θα θεωρούσαμε δολοφονία αυτό που έγινε εάν ταυτοποιείτο η σορός, πράγμα το οποίο για μας επανέρχεται. Έχουμε προαναγγείλει ότι άσχετα με τις έρευνες των αγγλικών Αρχών, έχουμε ζητήσει να μπορέσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροτομίας – νεκροτομής και των εξετάσεων».

Ο Στάθης Άνθης εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου από την περιοχή του Πλίμουθ, στην Αγγλία.

Πηγές: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα