ΑΘΗΝΑ
06:27
|
25.04.2024
“Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να εμπλακείτε σε μια τέτοια μάχη;” απαντά χρήστης στους διαχειριστές του λογαριασμού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Πυρά” δέχεται ο επίσημος λογαριασμός του Ισραήλ στο Twitter μετά την ανάρτηση αρκετών μηνυμάτων με emojis ρουκέτες σε μια προσπάθεια να αναδείξει και να υπερτονίσει τον αριθμό των ρουκετών που έχουν εξαπολυθεί εναντίον του Ισραήλ από την ισλαμιστική οργάνωση, Χαμάς.  

Ειδικότερα, πριν από δύο ημέρες, τη Δευτέρα, ο επίσημος λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ ανήρτησε 12 tweets γεμάτα με 3.168 emojis ρουκέτες και έγραψε: “Απλά για να σας δώσουμε την πλήρη εικόνα, αυτός είναι ο συνολικός αριθμός των ρουκετών που έχουν εκτοξευθεί εναντίον του Ισραήλ. Κάθε μία από αυτές τις ρουκέτες έχει στόχο να σκοτώσει”.

Η προσπάθεια του Ισραήλ να δείξει μια άλλη οπτική της διασυνοριακής ανάφλεξης επιδοκιμάστηκε με αρκετά retweets αλλά και επικρίθηκε από αρκετούς χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. “Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να εμπλακείτε σε μια τέτοια μάχη;” σχολίασε ένας χρήστης ενώ ένας άλλο αναρωτήθηκε εάν είναι σκόπιμο ή πρέπον ένα κράτος να κάνει αναρτήσεις με τέτοιο περιεχόμενο.

“Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κανονικός ο λογαριασμός αλλά meme”, έγραψε άλλος. “Είδα την ανάρτηση με τις ρουκέτες emojis και μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι είναι αληθινό. Τι φρίκη”. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ διχάζει με ανάρτησή του στα social media.

Την περασμένη κριτική έβαλε στο στόχαστρό του το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ, παλαιστινιακής καταγωγής, επειδή συμμετείχε σε πορεία αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό στη Νέα Υόρκη. Ο λογαριασμό κατηγορούσε ότι το μοντέλο αλλά και άλλες διασημότητες επιζητούν τον αφανισμό του κράτους του Ισραήλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα