ΑΘΗΝΑ
01:31
|
17.04.2024
Ο βουλευτής Καζούο Γιάνα φέρεται να είπε ακόμη πως η ίδια η παρουσία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αντίκειται στους νόμους της βιολογίας.
@Ž©–¯“}–{•”‚ÅŠJ‚©‚ꂽ‚k‚f‚a‚s‚Ȃǐ«“I­”ŽÒ‚Ö‚Ì—‰ð‘i‚ð}‚é–@ˆÄ‚ð‹¦‹c‚·‚é‰ï‡‚Q‚O“úŒß‘OA“Œ‹žE‰i“c’¬
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Το να είσαι λεσβία, ομοφυλόφιλος ή τρανς εμποδίζει την διατήρηση των ειδών» δήλωσε Ιάπωνας βουλευτής του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος κατά τη διάρκεια κομματικής συνδιάσκεψης σήμερα την Πέμπτη (21/5), σύμφωνα με κομματικές πηγές που επικαλείται ο ιστότοπος The Japan Times.

Ο Καζούο Γιάνα, που διανύει την τρίτη θητεία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, φέρεται να είπε ακόμη πως η ίδια η παρουσία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αντίκειται στους νόμους της βιολογίας.

Λίγες ώρες αργότερα ο Γιάνα προέβη σε διευκρινιστικό σχόλιο στο πρακτορείο ειδήσεων Kyodo News, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες, αφού είπε «πως η συνάντηση ήταν κλειστή και θα απέχει από το να προχωρήσει σε περαιτέρω διευκρινήσεις».

Οι αδιανόητες δηλώσεις του 42χρονου βουλευτή έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από μερίδα του κόμματος του αλλά κυρίως από την αντιπολίτευση και ενώ συζητείται νομοσχέδιο που θα προωθεί την μη ανοχή σε κάθε είδους διάκριση. Έρχονται δε σε μια περίοδο κατά την οποία το επί δεκαετίες κυβερνών κεντροδεξιό κόμμα προσπαθεί να βρει ισορροπία ανάμεσα στις κατηγορίες που το επικρίνουν ως θεματοφύλακα των πατριαρχικών παραδόσεων της ιαπωνικής κοινωνίας και τις ανησυχίες της πλέον συντηρητικής μερίδας του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα