ΑΘΗΝΑ
16:04
|
06.05.2024
Συνεχίζονται οι εσωκομματικές αναταράξεις στη ΝΔ και τα γαλάζια αλληλοκαρφώματα στο φόντο της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκληρή απάντηση για το προσβλητικό υπονοούμενο που δέχτηκε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα έδωσε η βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Μαριέττα Γιαννάκου.

«Θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις για έναν άνδρα;», διερωτήθηκε η πρώην υπουργός ο οποίος κατηγόρησε τόσο εκείνη όσο και την Όλγα Κεφαλογιάννη ότι για τις αντιρρήσεις τους στο νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας «ευθύνονται τα προσωπικά τους βιώματα».

«Δεν δόθηκε καμία εξήγηση από τον υπουργό και αναρωτιέμαι θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις για έναν άνδρα;», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 η Μαριέττα Γιαννάκου, χαρακτηρίζοντας θλιβερά τα όσα είπε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του συναδέλφου της Γιάννη Λοβέρδου ότι ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός, η Μαριέττα Γιαννάκου, δήλωσε ότι εξεπλάγην καθώς τον γνωρίζει και είχε θετική άποψη, ενώ ζήτησε να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις καθώς όπως είπε η πρώην υπουργός «κάπου ξέφυγε το πράγμα».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Γιαννάκου μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν οι δύο βουλευτές της συμπολίτευσης που καταψήφισαν τα επίμαχα άρθρα 7 και 13 του νομοσχεδίου της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας κατά την χθεσινή ψηφοφορία, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαν εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή τους, κάνοντας λόγο για «γονεοκεντρικού χαρακτήρα νομοσχέδιο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεραπετρίτης: Πρέπει να αποτραπεί η εισβολή στην Ράφα

Ιρανός Πρόεδρος: Καμιά ανοχή στη σιωνιστική και αντεπαναστατική αποσταθεροποίηση του Ιράκ

Ρώσος αξιωματούχος: Ο χειρισμός των Ουκρανών προσφύγων από την ΕΕ θα οδηγήσει σε νέα κρίση

Φρίντριχ Μερτς: Το CDU είναι εδώ και θα αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα