ΑΘΗΝΑ
20:11
|
19.04.2024
Η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία 63χρονη που νοσηλευόταν από την 1η Απριλίου σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης απεβίωσε σήμερα περίπου δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής με το εμβόλιο κατά του κορωνoϊού της AstraZeneca.

Χτες στη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης Τύπου της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρίας Θεοδωρίδου και του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, έγινε αναφορά στην εξέταση τεσσάρων περιστατικών θρομβώσεων έπειτα από χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca, με το οποίο έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα περισσότεροι από 740.000 πολίτες.

Η μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή του θανατηφόρου περιστατικού της Μυτιλήνης

Από τη Μυτιλήνη στο Ιπποκράτειο…

Νωρίτερα, σήμερα στο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκε εσπευσμένα από νοσοκομείο της Μυτιλήνης μία 36χρονη που εισήχθη με συμπτώματα θρόμβωσης 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

UK Adds Oxford/AstraZeneca Vaccine To Covid-19 Fight

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV, η γυναίκα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης από τις 22 Μαΐου.

Η περίπτωσή της έχει καταγραφεί στην “κίτρινη κάρτα” του ΕΟΦ και εξετάζεται μαζί με άλλες πέντε περιπτώσεις εκ των οποίων οι τέσσερις αφορούν εμβολιασμό με AstraZeneca και ένα με εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Βρέθηκαν ενδείξεις της νόσου χρόνια πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Εδιναν νερό με αρσενικό για χρόνια στους κατοίκους πόλης του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ

Προσφυγή στο ΣτΕ για την κατάργηση των απογευματινών χειρουργείων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα