ΑΘΗΝΑ
12:52
|
25.04.2024
Ύποπτος για αποστολή μηνυμάτων (SMS) σεξουαλικού περιεχομένου σε τουλάχιστον τρεις μαθήτριες κάτω των 10 ετών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιμέτωπος με μία κακουργηματικού βαθμού κατηγορία και μία σε βαθμό πλημμελήματος οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί ο εκπαιδευτικός, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες γονέων ότι παρενοχλούσε, με ανάρμοστα μηνύματα που έστελνε μέσω εφαρμογών, ανήλικες μαθήτριές του. Ο δάσκαλος φέρεται να έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο μέσω Facebook, Skyρe και Viber. Ο δάσκαλος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, που δίδασκε σε δημοτικό σχολείο της νοτιοανατολικής Αττικής, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γονέας μαθήτριας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη του είχε λάβει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου από τον δάσκαλο. Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών αρχών, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε στείλει ανάλογα μηνύματα σε τουλάχιστον τρεις μαθήτριες. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μαθήτριες έδειξαν τα μηνύματα που φέρονται να λάμβαναν από τον δάσκαλό τους σε συμμαθητές τους. Κάποιος από τους συμμαθητές μίλησε για τα SMS στους γονείς του, οι οποίοι αμέσως κινητοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει το laptop και το κινητό τηλέφωνο του δασκάλου, ενώ από το σπίτι του πήραν και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, για να εξετάσουν πότε ακριβώς ο δάσκαλος έστελνε τα μηνύματα στις ανήλικες μαθήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στις ερωτήσεις των αρμόδιων αστυνομικών ο 48χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το έκανε για το… καλό των παιδιών. “Το έκανα για την διαπαιδαγώγησή τους” φέρεται να υποστήριξε.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στη Λακωνία-Ρίψεις νερού και από εναέρια μέσα

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα