ΑΘΗΝΑ
17:03
|
11.05.2024
Ποζάρει πρώτη φορά ημίγυμνος μετά το come out ως τρανς – Έχει χαρακτηρίσει τη μαστεκτομή του “απελευθερωτική”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Έλιοτ Πέιτζ φωτογραφήθηκε με ανδρικό μαγιό και χωρίς μπλούζα για πρώτη φορά μετά το μετά το come out που έκανε ως τρανς τον περασμένο Δεκέμβριο και επιδοκιμάστηκε από την πλειονότητα των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανάρτηση του χαμογελαστού Έλιοτ Πέιτζ να ποζάρει δίπλα σε μια πισίνα έγινε ανάρπαστη συγκεντρώνοντας περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes σε διάστημα μόλις μιας ώρας. Ο ηθοποιός συνόδευσε την ανάρτησή του με τα χάσταγκ #transjoy και #transisbeautiful.

Ο 34χρονος ηθοποιός είχε μιλήσει τον περασμένο Μάρτιο για το πόσο απελευθερωτική ήταν μαστεκτομή, χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση μαστών στη διάρκεια της φυλομετάβασής του. Μιλώντας επίσης τον περασμένο μήνα στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Έλιοτ Πέιτζ είχε δηλώσει ότι αισθάνεται πιο “άνετος” με το σώμα του μετά τη χειρουργική επέμβαση, ίσως για “πρώτη φορά στη ζωή” του. Σε άλλη συνέντευξή του στο περιοδικό TIME εξήγησε πως η εφηβεία ήταν η “απόλυτη κόλαση”, αλλά το να στέκεται μπροστά στον καθρέφτη βλέποντας τον εαυτό του μετά την επέμβαση ήταν εμπειρία “που μεταμόρφωσε εντελώς την ζωή του”. Ο Έλιοτ Πέιτζ πρόσθεσε ότι αισθανόταν άβολα με το σώμα του, κάτι που τον στερούσε ενέργεια, ενώ τώρα νιώθει γεμάτος ζωντάνια. 

Διάσημοι φίλοι του πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς “Η Ακαδημίας της Ομπρέλας”  σχολίασαν με ένθερμα λόγια την εμφάνιση του ημίγυμνου Πέιτζ. “Καυτός”, σχολίασε η Μάιλι Σάιρους μαζί με ένα emoji καρδιάς, ενώ η συμπρωταγωνίστρια του Πέιτζ, Νίνα Ντόμπρεβ, έγραψε, “Δείχνεις υπέροχος”, πριν προσθέσει δεύτερο σχόλιο: “Και κυρίως χαρούμενο”. “Καλό καλοκαίρι Έλιοτ”, έγραψε η ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ και η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς “The Good Place” Τζαμίλα Τζαμίλ σχολίασε στο Twitter: “Ο Πέιτζ πιο ακμαίος από ποτέ”.  

Ο καναδικής καταγωγής Πέιτζ έκανε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία στην ταινία “Juno” του 2007 στον ρόλο μιας έφηβης εγκύου που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ. Έκανε το πρώτο του come out ως ομοφυλόφιλος το 2014 στο Λας Βέγκας και λέγοντας: “Βαρέθηκα να κρύβομαι, βαρέθηκα να λέω ψέματα παραλείποντας την αλήθεια”.  Μετά από τρία χρόνια γάμου ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο το διαζύγιό του με τη χορογράφο Έμα Πόρτνερ.

 

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αφγανιστάν: 153 νεκροί από πλημμύρες

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 17 Μαΐου

Βραυρώνα: Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι γονείς του βρέφους

Μύκονος: 15 προσαγωγές για την αιματηρή συμπλοκή της Παρασκευής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα