ΑΘΗΝΑ
18:25
|
02.08.2021
Αγνοείται από τον Απρίλιο και μόλις χθες εκδόθηκε ειδοποίηση Silver Alert.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανησυχία στη Λέσβο μετά την εξαφάνιση της διεμφυλικής Δήμητρας, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης του 2015. Ο Δημήτρης Καλογιάννης, όπως είναι δηλωμένη από τους συγγενείς της, εξαφανίστηκε στις αρχές Απρίλη από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο.Προ ημερών πηγές είχαν δηλώσει στην ιστοσελίδα “Στο Νησί” ότι ο Δημήτρης από τη Συκαμνιά βρισκόταν σε ασφαλή κατάσταση με άμεση πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχιατρική και ψυχολογική στήριξη. Ωστόσο χθες εκδόθηκε ειδοποίηση για την εξαφάνισή του.

Η ειδοποίηση Silver Alert αναφέρει: Ο Δημήτριος Καλογιάννης, 64 ετών, την 06/04/21 εξαφανίστηκε. Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες, όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα «Στο Νησί», η Δήμητρα είχε πέσει θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών από ομάδα νεαρών, οι οποίοι εκφόβισαν τη διεμφυλική, είχαν εισβάλει σπίτι της και είχαν δημοσιεύει βίντεο διαπομπεύοντάς την. Τότε ο εισαγγελέας είχε διατάξει κατεπείγουσα προανάκριση.

Με πληροφορίες από Εφ.Συν, Στο Νησί


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κρήτη: Συλλήψεις για πλαστογραφία και ναρκωτικά

Τριπλάσια τα θύματα πλημμυρών στην κεντρική Κίνα

Προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων Ιταλών στα χέρια χάκερ

Έρευνα ιατροδικαστών για τον 32χρονο Κινέζο που άφησαν νεκρό στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα