ΑΘΗΝΑ
18:20
|
22.05.2024
Ο πατέρας της 9χρονης περιγράφει την ταραχή και το σοκ που υπέστη όταν ανακάλυψε ότι ο δάσκαλος της έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πατέρας της 9χρονης μαθήτριας από την Ανάβυσσο, που φέρεται να παρενοχλούταν συστηματικά από τον δάσκαλό της, περιγράφει συγκλονισμένος τον αιφνιδιασμό, την ταραχή και το σοκ που υπέστη αλλά και τις κινήσεις στις οποίες προχώρησε, όταν η ανήλικη τού αποκάλυψε ότι ο δάσκαλός της τής στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

“Ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει ‘μπαμπά μου γράψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του’ και τέτοια και τρελάθηκα”, αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης (27/5), τονίζοντας ότι ζήτησε από το παιδί του να τον κρατάει ενήμερο για κάθε μήνυμα που λάμβανε από τον δάσκαλο.

Κι ευτυχώς το παιδί το έκανε, γιατί “άρχιζε αυτός να στέλνει μηνύματα. Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες” υπογραμμίζει ο πατέρας της 9χρονης.

Ο δάσκαλος συνέχισε να στέλνει μηνύματα στη μικρή “Αρχισε να της λέει ‘τι όμορφο κορίτσι που είσαι. Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέω στο μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα στα χειλάκια και εάν κάνουμε λέει ενισχυτική ιδιαίτερα’ ας το πούμε, “δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω και τι θες να κάνουμε τι θες να κάνουμε τι άλλο θες να κάνουμε”.

Όσο προχωρούσαν τα μηνύματα τόσο περισσότερο ξέφευγε η κατάσταση, καθώς ο δάσκαλος έγραφε στην ανήλικη ότι “θα γίνω το αγόρι σου” και “θα σου τα μάθω εγώ όλα και ό,τι θέλεις εσύ θα μου πεις”.

“Είχε ξεφύγει η κατάσταση εγώ δεν άντεξα” ομολογεί ο πατέρας προσθέτοντας ότι, ο δάσκαλος συμβούλεψε τη μικρή να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το κάνει.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο πατέρας “μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Σαρωνικού και κατήγγειλε ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος ο οποίος τυγχάνει δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο της Αναβύσσου Αττικής και συγκεκριμένα στην Ε Τάξη όπου φοιτά η ανήλικη κόρη του (…) συνομιλούσε με την ανήλικη κόρη του, μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών skype και viber, αποστέλλοντάς της μηνύματα με άσεμνες προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα”.

Από την έρευνα της αστυνομίας, όπως τονίζεται στο διαβιβαστικό της ασφάλειας, σύμφωνα με το protothema.gr προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος “κατά το χρονικό διάστημα τουλάχιστον από την 15-5-2021έως και την 21-5-2021 εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως δάσκαλος και καταχρώμενος της εμπιστοσύνης που του είχαν οι μαθητές του τμήματος αυτούς ανέπτυξε επικοινωνία μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών με ακόμη δύο ανήλικες μαθήτριες, στις οποίες επίσης έστελνε μηνύματα με περιεχόμενο που δεν αρμόζει στη σχέση δασκάλου- μαθητή κάνοντας τις ανήλικες να αισθάνονται άβολα, έχοντας προφανή σκοπό δημιουργίας ερωτικού πεδίου”.

Σημειώνεται πως ο δάσκαλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακρίτρια, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Υπουργείο Παιδείας έως ότου ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ωστόσο, ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου, αρνείται το βαρύ κατηγορητήριο με το οποίο είναι αντιμέτωπος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός ήταν καλός, λέει ο προσωπάρχης του Ραϊσί

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Τσαπαλέικα- Εκκενώθηκε σχολείο

Ελεύθερος ο εργολάβος που έβαλε την πόρτα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς

Πάτρα: Συνελήφθη αρχαιοκάπηλος με Μυκηναϊκά και Ρωμαϊκά αντικείμενα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα