ΑΘΗΝΑ
10:05
|
19.05.2024
Φήμες για το ειδύλλιο του Κάνιε Γουέστ με την Ιρίνα Σάικ πριν καλά καλά σβήσει το μελάνι της υπογραφής του διαζυγίου του με την Κιμ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το φημολογούμενο ειδύλλιο του φρεσκοδιαζευγμένου Κάνιε Γουέστ με τη Ρωσίδα Ιρίνα Σάικ ταράζει τα νερά της διεθνούς show biz πριν καλά καλά σβήσει το μελάνι της υπογραφής του διαζυγίου του από την πρωταγωνίστρια του “καρντασιανικού” έπους.

Η Mirror επιβεβαιώνει, ότι ο 43χρονος ράπερ βγαίνει με τη ρωσίδα καλλονή, η οποία είναι μόνη και ελεύθερη από τον Ιούνιο του 2019 μετά τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Αν και δεν έχουν περάσει καλά καλά ούτε τέσσερις μήνες από τότε που ο Κάνιε και η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ο Κάνιε σύμφωνα με  πηγή που μίλησε στην ιστοσελίδα DeuxMoi, φαίνεται πως βρήκε (ή συνεχίζει να βρίσκει) παρηγοριά στην αγκαλιά του καυτού μοντέλου.


Οι κακές γλώσσες πάντως, έλεγαν από τον Φεβρουάριο ότι η Ιρίνα Σάικ και ο Κάνιε Γουέστ είχαν βγει για ραντεβού. Άλλωστε, όπως λέει και η Mirror, οι δύο τους γνωρίστηκαν το το 2010 στo πλαίσιο των γυρίσματων του βιντεοκλίπ της επιτυχίας “Power” του Αμερικανού ράπερ.

Επιπλέον, η Ιρίνα είχε επιλεχθεί το 2012 για το catwalk της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας του Κάνιε που παρουσιάστηκε στο Παρίσι.

Πρόσφατα οι φήμες επισφραγίστηκαν και από άτομα του στενού περιβάλλοντος του Κάνιε, οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι ο ράπερ “βγαίνει μυστικά με την Iρίνα”, ενώ μια άλλη πηγή διευκρινίζει ότι “σίγουρα υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον”.

Βράχος η Κιμ

Η Κιμ Καρντάσιαν από την πλευρά της δεν φαίνεται να ενοχλείται από τα κουτσομπολιά και τις φήμες του ειδυλλίου του πρώην της. “Ακόμα και αν είναι αλήθεια την Κιμ δεν την ενδιαφέρει. Ούτε την ίδια αλλά ούτε και τον κύκλο της”, αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον της χυμώδους καλλονής, τονίζοντας ότι η Κιμ “μέσα της έχει καταφέρει να προχωρήσει παρακάτω”.

Εξάλλου, οι κακές γλώσσες διαδίδουν κουτσομπολιά και για τις δικές της νέες προτιμήσεις. Έτσι, ακούστηκαν φήμες για σχέση της με τον Maluma, αλλά στη συνέχεια γράφτηκε ότι δεν ενδίδει στο φλερτ των πλούσιων μνηστήρων που την προσεγγίζουν τόσο για τις καμπύλες της όσο και για τα δισεκατομμύρια που κέρδισε μετά το διαζύγιό της με τον Κάνιε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και αφρικανική σκόνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα