ΑΘΗΝΑ
10:37
|
02.05.2024
Η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τον δικαστικό της αγώνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά από μια μακρά δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ κέρδισε το δικαίωμα της κοινής επιμέλειας των παιδιών τους πλην του 19χρονου και ενήλικα πλέον Μάντοξ. Η Αντζελίνα Τζολί, ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, υπέβαλε στα δικαστήρια την αίτηση διαζυγίου το 2016 και έκτοτε το ζεύγος βρίσκεται σε μια διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, η οποία έχει εν πολλοίς κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο δικαστής Τζον Ουντερκέρκ, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, απεφάνθη για πρώτη φορά υπέρ του Μπραντ Πιτ, δηλαδή υπέρ της κοινής κηδεμονίας των παιδιών της οικογένειας. Η δικαστική απόφαση είναι προσωρινή και παραχωρεί στον Αμερικανό ηθοποιό “σημαντικά περισσότερο χρόνο” συναναστροφής με τα παιδιά του, ανέφερε μη κατονομαζόμενη πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Πρες Ασοσιέσον. Το ζεύγος Πιτ-Τζολί διεκδικεί την επιμέλεια του 17χρονου Παξ, της 16χρονης Ζαχάρα, της 16χρονης Σάιλο και των 12χρόνων διδύμων, Νοξ και Βίβιεν.

Μια άλλη πηγή δήλωσε στην ιστοσελίδα “Page Six” ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον δικαστικό της αγώνα καθώς η χθεσινή απόφαση είναι προσωρινή. Η ηθοποιός μέχρι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να επιθυμεί να πάρει την κηδεμονία από τον Μπραντ Πιτ, σκοπεύει όμως να αποδείξει πως ο πρώην σύζυγός της είχε κακοποιητικές συμπεριφορές προς την οικογένεια του. Η ακροαματική διαδικασία διήρκησε πολλούς μήνες με καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ειδικούς, θεραπευτές, ανέφερε μια άλλη πηγή. Η Τζολί επέκρινε την απόφαση του δικαστή να μην επιτρέψει στα παιδιά να καταθέσουν. Ο δικαστής Ουντερκέρκ υποστήριξε ότι τα παιδιά είναι ανήλικα και δεν θα έπρεπε να εμπλακούν στο δικαστικό σίριαλ.

Σε συνέντευξή της το περασμένο έτος στο περιοδικό “Vogue” η Αντζελίνα Τζολί είχε δηλώσει ότι χώρισε από τον Πιτ για το “καλό της οικογένειάς” της. Σε βάρος του Μπραντ Πιτ είχε κινηθεί έρευνα για φερόμενη ενδοοικογενειακή κακοποιητική συμπεριφορά λόγω των εκρήξεων θύμου μπροστά στα παιδιά του. Στην πορεία ο ηθοποιός απαλλάχθηκε των εν λόγω καταγγελιών. Αφορμή για την έρευνα στάθηκε ένα περιστατικό έντασης ανάμεσα στον Πιτ και τον γιο του Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας. Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν “η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι” για την Τζολί και την έκανε να δρομολογήσει το διαζύγιο.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανάληψη ευθύνης για παρέμβαση σε εκδήλωση με ομιλητή τον Χρυσοχοΐδη

Θεσσαλονίκη: Σπασμένα και ξεριζωμένα δέντρα που είχαν φυτευτεί στη μνήμη των νεκρών των Τεμπών

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Θεσσαλονίκη: Μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη πορεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα