ΑΘΗΝΑ
13:04
|
28.04.2024
Αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Σαντορίνη – Βρυξέλλες έκανε έκτακτη προσγείωση στο Βελιγράδι το μεσημέρι της Πέμπτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 80 επιβάτες της πτήσης TB2182 της εταιρείας TUI, η οποία ξεκίνησε από τη Σαντορίνη γύρω στις 13:00 της Πέμπτης με προορισμό της Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο που πετούσε από τη Σαντορίνη προς τις Βρυξέλλες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Nikola Tesla» λόγω δυσλειτουργίας και διαρροής καυσίμων.

Όπως φαίνεται στον ιστότοπο Flight-radar, περίπου 50 λεπτά μετά την απογείωση και με το αεροσκάφος να βρίσκεται πάνω από τη Βοσνία, σήμανε συναγερμός, σύμφωνα με το Radarbox, λόγω διαρροής καυσίμου, με συνέπεια την αναγκαστική προσγείωσή του, στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, το «Nicola Tesla» του Βελιγραδίου.

Η υπόθεση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό με την «αεροπειρατεία» του αεροσκάφους της Ryanair και τη σύλληψη του ακροδεξιού ακτιβιστή της λευκορωσικής αντιπολίτευσης, Ρομάν Προτάσεβιτς, που είχε ως αποτέλεσμα τις διεθνείς αντιδράσεις κατά της κυβέρνησης Λουκασένκο στη Λευκορωσία.

Όλα αυτά τη στιγμή που παραμένουν τα «θολά» σημεία γύρω από την υπόθεση, τόσο για την συμμετοχή πρακτόρων σε ελληνικό έδαφος όσο και την τύχη του νεαρού δημοσιογράφου και της συντρόφου του.

Πηγές: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο βίντεο με ισραηλινούς ομήρους έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα