ΑΘΗΝΑ
11:30
|
25.04.2024
Πρώτα γυμνός τώρα ουρούσε με την κάμερα ανοικτή - Το δις εξαμαρτείν τ’ αυτόν ουκ ανδρός σοφού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι τηλεδιασκέψεις συνεχίζονται σε πολλά μέρη του κόσμου παρά την τάση για άρση των λοκντάουν κατά του νέου κορονοϊού. Οι “ατυχίες” λοιπόν κάποιων να διαχειριστούν τις ανοιχτές κάμερες συνεχίζονται. Ωστόσο, ο Καναδός βουλευτής Ουίλιαμ Έιμος το έχει παρακάνει. Τον περασμένο Απρίλιο έγινε σάλος όταν εμφανίστηκε γυμνός στο γραφείο του εν ώρα τηλεδιάσκεψης της καναδικής Βουλής και τώρα υπέπεσε σε νέα γκάφα. “Χωρίς να το συνειδητοποιήσω ουρούσα με την κάμερα ανοικτή κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψη στη Βουλή των Κοινοτήτων του Καναδά”, παραδέχθηκε ο βουλευτής, ο οποίος εκλέγεται στο Κεμπέκ, και απολογήθηκε για δεύτερη φορά. “Αισθάνομαι μεγάλη ντροπή για τις ενέργειές μου και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη αν προκάλεσα αγωνία ή πόνο σε όποιον ή όποια είδε τις πράξεις μου”, πρόσθεσε ο Ουίλιαμ Έιμος.

Στην επίσημη απολογία του ο Καναδός προσπάθησε να δικαιολογηθεί σχολιάζοντας πως “με τις τηλεδιασκέψεις και την τηλεργασία έχουν χαθεί οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ιδιωτική και επαγγελματική μας ζωή”. Δεν έχει και τόσο άδικο.

Κατά την πρώτη γκάφα ο 46χρονος βρισκόταν στο γραφείο του με φόντο τη σημαία του Καναδά και του Κεμπέκ και όπως υποστήριξε ενεργοποιήθηκε κατά λάθος η κάμερα του υπολογιστή του και εμφανίστηκε χωρίς… κουστούμι και γραβάτα ενώπιον των συναδέλφων του.  Ο βουλευτής εξήγησε ότι τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η κάμερα, άλλαζε ρούχα καθώς μόλις είχε επιστρέψει από το τζόκινγκ.

Ο Ουίλιαμ Έιμος ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας αλλά προσωρινά θα απέχει από τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα για να “αναζητήσει κάποια επαγγελματική βοήθεια”.  

Πηγή: RT News




Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Ανατόλι Αντόνοφ: Αδικαιολόγητη η μεταφορά ATACMS στην Ουκρανία

Μαδούρο: Η Μπολιβαριανή Συμμαχία υποστηρίζει τον πολυπολικό κόσμο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα