ΑΘΗΝΑ
15:49
|
26.06.2026
Η άτυχη γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα λίγες ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα, ηλικίας μόλις 44 ετών, η οποία παρουσίαση συμπτώματα θρόμβωσης λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca στην Κρήτη. Οι γιατροί, νωρίτερα, επιβεβαίωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή και ενημέρωσαν τους οικείους της και στη συνέχεια την αποσωλήνωσαν. 

Όπως είπε στο zarpanews.gr ο γιατρός κ. Χαλκιαδάκης, η οικογένεια της άτυχης Γλυκερίας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ η μητέρα της, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στο παιδί της.

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.

Μία εβδομάδα μετά, άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της. Στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν μέχρι σήμερα.

Πηγή: Zarpanews.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Εκατοντάδες νεκροί και ισοπεδωμένες πόλεις από τον διπλό καταστροφικό σεισμό (upd)

Ο πόλεμος στο Σουδάν επιδεινώνει την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ απορρίπτει τις απευθείας συνομιλίες με το Ισραήλ

UNICEF: Πάνω από 260 Παλαιστίνια παιδιά σκοτώθηκαν στη Γάζα από την έναρξη της εκεχειρίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα