ΑΘΗΝΑ
13:13
|
25.04.2024
Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα – Ήταν μόλις 58 ετών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζο Λάρα, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Ταρζάν στην τηλεοπτική σειρά “ Tarzan: The Epic Adventures”, θεωρείται νεκρός μετά τη συντριβή μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους στην πολιτεία Τενεσί των ΗΠΑ. Ο 58χρονος ηθοποιός πιστεύεται ότι ήταν ένας από τους επτά επιβαίνοντες του αεροσκάφους τύπου Τσέσνα που συνετρίβη το περασμένο Σάββατο σε λίμνη κοντά στην πόλη Σμύρνη. Η διαιτολόγος σύζυγός του, Γκουέν Σαμπλίν Λάρα, ιδρύτρια μιας εκκλησίας που βοηθούσε τους πιστούς να χάσουν βάρος, είναι ανάμεσα στα θύματα.

Μέλη των σωστικών συνεργειών δήλωσαν ότι εντόπισαν συντρίμμια του αεροσκάφους και σορούς κοντά στο σημείο της πτώσης.

Ο Τζο Λάρα το 2002 εγκατέλειψε την υποκριτική για να ασχοληθεί με την κάντρι μουσική. Η σύζυγός του ήταν 66 ετών. Ίδρυσε την εκκλησία Weigh Down Ministries το 1986.

“Δεν αναζητούμε πλέον επιζώντες σε αυτό το στάδιο των ερευνών”, δήλωσε ο Τζόσουα Σάντερς, επικεφαλής της ομάδας διάσωσης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Χθες το

Το ιδιωτικό αεροσκάφος είχε απογειωθεί το Σάββατο από το αεροδρόμιο της πόλης Σμύρνη, στο Τενεσί, και είχε προορισμό το Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα. Αλλά συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του στη λίμνη Πέρσι Πριστ, περίπου είκοσι χιλιόμετρα νότια από τη Νάσβιλ.

Ο Τζο και η Γκουέν Σαμπλίν Λάρα το 2018, και συμπρωταγωνιστούσαν σε σειρά στο YouTube, στο κανάλι “Η Ζωή με την Γκουέν και τον Τζο”, όπου οι θαυμαστές τους παρακολουθούσαν σκηνές από την κοινή τους ζωή.

Πηγή: BBC



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Celebrities στα εστιατόρια

Φωτιά στη Λακωνία-Ρίψεις νερού και από εναέρια μέσα

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα