ΑΘΗΝΑ
03:18
|
02.12.2021
Καταιγιστικά είναι τα σχόλια των χρηστών στο Twitter που στηλιτεύουν το νομοσχεδίου του υπουργού Εργασίας για την "πληρωμή" των εργαζομένων με ρεπό αντί για ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καταιγιστικά είναι τα σχόλια των χρηστών στο twitter που στηλιτεύουν την πρόβλεψη του νομοσχεδίου του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, σχετικά με την πληρωμή των εργαζομένων με ρεπό αντί για ευρώ.

Οι χρήστες με ιδιαίτερα έξυπνα και καυστικά σχόλια, κατακεραυνώνουν τον Κωστή Χατζηδάκη για το “αντεργατικό και αντικοινωνικό” σχέδιο νόμου που διαλύει τις εργασιακές σχέσεις.

Παραθέτουμε μερικά από τα πιο επιτυχημένα “τιτιβίσματα” που επικρίνουν σαρκαστικά την επιστροφή της χώρας στον εργασιακό μεσαίωνα και τα οποία έχουν αναγάγει σε πρώτο hashtag τον υπουργό Εργασίας και τις προβλέψεις του για την “εκσυγχρονιστική” και “επαναστατική ισοτιμία ευρώ-ρεπό”!

Σημειώνεται ότι η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Διοίκησης, θα προτείνει την πραγματοποίηση απεργίας και συλλαλητηρίου την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή και όχι την Πέμπτη, όπως έχουν αποφασίσει οι υπόλοιπες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω της συμμετοχής και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας, η κινητοποίηση θα λάβει χαρακτηριστικά Γενικής Απεργίας, δεδομένου ότι το ΕΚΑ καλύπτει συνδικαλιστικά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Εντωμεταξύ, σήμερα στις 6 το απόγευμα, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου.

Για την Πέμπτη 3 Ιουνίου, έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας. ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ θα προχωρήσουν σε συλλαλητήριο στις 11 το πρωϊ, στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση μια ώρα νωρίτερα (10 πμ), στα Προπύλαια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βολιβία: Έφτασε στην πρωτεύουσα η «Πορεία για την Πατρίδα»

ΗΠΑ: Προς απαγόρευση των αμβλώσεων από το Ανώτατο Δικαστήριο

mέta: «Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού αφορά κάθε ελεύθερο άνθρωπο»

Έβρος: Διασώθηκαν 17 Τούρκοι – Ανάμεσά τους πέντε παιδιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα