ΑΘΗΝΑ
14:07
|
17.05.2024
Ο 50χρονος Ιταλός βιομήχανος κακοποιούσε σεξουαλικά νεαρές που ανταποκρίνονταν σε αγγελία για εργασία ή πρακτική άσκηση...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στοιχεία που φωτογραφίζουν πιθανές διασυνδέσεις με δίκτυα σεξουαλικής εκμετάλλευσης αιχμάλωτων γυναικών βρίσκει η ιταλική αστυνομία όσο διερευνά την υπόθεση του Ιταλού εκατομμυριούχου φαρμακοβιομήχανου, Αντόνιο ντι Φάτζιο, που κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά αφού νάρκωσε τουλάχιστον έξι νεαρές που είχαν ανταποκριθεί σε αγγελία για εργασία ή πρακτική άσκηση στην εταιρία Fazio Global Farma.

Mία εταιρία εισαγωγής και εξαγωγής φαρμάκων και ιατρικών-χειρουργικών βοηθημάτων με έδρα στο Μιλάνο, από το Δ.Σ. της οποίας φέρεται πως αποπέφθηκε για ευνόητους λόγους.

Πήγαν για δουλειά σε φαρμακευτική, τις νάρκωσε, τις βίασε και τις κλείδωσε  στο "σπίτι της φρίκης" - 01.06.2021, Sputnik Ελλάδα

Η υπόθεση του 50χρονου εκατομμυριούχου εργοστασιάρχη ξεκίνησε μετά την καταγγελία 21χρονης πώς ναρκώθηκε και κακοποίηθηκε σεξουαλικά μετά από την ανταπόκρισή της σε αγγελία για εύρεση εργασίας.

Κατά την συνήθη πρακτική του, ο 50χρονος εκατομμυριούχος πρόσφερε στα ανυποψίαστα θύματά του νερό ή ποτό, έχοντας ρίξει μέσα ηρεμιστικά. Όταν έχαναν τις αισθήσεις τους, τις έγδυνε, τις βίαζε και φωτογράφιζε τα γυμνά τους σώματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Λα Ρεπούμπλικα, το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο αλλά μία σειρά πολυετών επιθέσεων με θύματα πολλές δεκάδες γυναίκες που δεν κατήγγειλαν τις επιθέσεις σε βάρος τους μετά από εκβιασμούς, απειλές και πιέσεις.

Η ίδια εφημερίδα επισημαίνει πως δόθηκε νέα ώθηση στις έρευνες της αστυνομίας μετά από τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του για σεξουαλικές και άλλες κακοποιήσεις.

Το σπίτι του Αντόνιο ντι Φάτζιο στην οδό Ταμπουρίνι του Μιλάνου είχε μετατραπεί (όπως διαπίστωσαν Ιταλοί εισαγγελείς) κυριολεκτικά σε “σπίτι της φρίκης” καθώς νεαρές γυναίκες κρατούνταν δεμένες χειροπόδαρα, κακοποιούνταν σεξουαλικά, φωτογραφίζονταν και βασανίζονταν ορισμένες ακόμη και για τουλάχιστον δύο μήνες.

Who is Antonio Di Fazio, the businessman arrested for sexual assault?

Οι έρευνες των αστυνομικών εντόπισαν στο κινητό και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του δράστη 54 φωτογραφίες διαφόρων γυναικών (πέρων των έξι που είχαν κάνει καταγγελίες) ενισχύοντας τις υποψίες πως τα θύματά του είναι περισσότερα και τροφοδοτούσαν αρρωστημένο “δίκτυο” σεξουαλικής κακοποίησης, στο οποίο ο Φάτζιο είχε και συνεργάτες.

Στις φωτογραφίες αυτές τα θύματα του Ντι Φάτζιο απαθανατίζονταν αναίσθητες, γυμνές ή ημίγυμνες στη διάρκεια σεξουαλικών πράξεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Παρβοϊός: Νοσηλεύεται παιδί στο Ωνάσειο με μυοκαρδίτιδα

Ενάντια στην κακοφωνία: H ενδοοικογενειακή βία ως ζήτημα δημόσιας υγείας

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα