ΑΘΗΝΑ
16:59
|
26.04.2024
Άγνωστοι πυροβόλησαν, γύρω στις 6:30 το πρωί, με στόχο, πιθανότατα, διαμέρισμα πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου, στον Άλιμο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άγνωστοι πυροβόλησαν, γύρω στις 6:30 το πρωί, με στόχο, πιθανότατα, διαμέρισμα πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου, στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι πυροβόλησαν από τον δρόμο προς διαμερίσματα 3ου και 4ου ορόφου, ενώ στο σημείο έχει βρεθεί, έως αυτή την ώρα, ένας κάλυκας.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικο ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός στην περιοχή. Πρόκειται για έναν συνταξιούχο που διαμένει σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Στην πολυκατοικία διατηρεί διαμέρισμα ένας αστυνομικός, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του λείπουν τους τελευταίους εννέα μήνες.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή. Η ΕΛΑΣ διερευνά το περιστατικό.

Το περιστατικό έρχεται σε μια περίοδο που έχει καταγραφεί σωρεία εκτελέσεων που παραπέμπουν σε συμβόλαια θανάτου που εκτελούνται στο πλαίσιο του ιδιότυπου πολέμου συμμοριών της νύχτας και ενώ εξελίσσεται σε επίπεδο δημόσιο διαλόγου η συζήτηση περί ευθυνών της πολιτικής ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη για την θανάτωση σκύλου στη Θέρμη

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα