ΑΘΗΝΑ
23:39
|
18.04.2024
Η Δυτική Βιρτζίνια κληρώνει όπλα,άδειες κυνηγιού και αλιείας, υποτροφίες, φορτηγά, διακοπές αλλά και μετρητά προσπαθώντας να πείσει τους κατοίκους να εμβολιαστούν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Δυτική Βιρτζίνια ανακοίνωσε την Τρίτη (01/06) ότι κληρώνει πυροβόλα όπλα, καραμπίνες, άδειες κυνηγιού και αλιείας, υποτροφίες, φορτηγά, διακοπές αλλά και πολλά μετρητά, προσπαθώντας να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της COVID-19.

Σημειώνεται ότι η Δυτική Βιρτζίνια έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στις ΗΠΑ, με μόλις το 40,6% των κατοίκων να έχει λάβει την πρώτη δόση των εμβολίων παρά τη μεγάλη διαθεσιμότητα.

Επιπλέον, η πολιτεία προσφέρει 1,588 εκατομμύριο δολάρια, αλλά και ένα δεύτερο “βραβείο” 588.000 δολαρίων όπως και πολλές πλήρεις υποτροφίες για φοίτηση σε οποιοδήποτε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις κληρώσεις θα συμμετέχουν όλα τα άτομα που έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου, αφού προηγουμένως εγγραφούν στον σχετικό ιστότοπο της πολιτείας.

Η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου.

Πολλές πολιτείες των ΗΠΑ έχουν υιοθετήσει το κίνητρο της “λοταρίας” για να πείσουν τους κατοίκους τους να εμβολιαστούν, χρησιμοποιώντας τα ομοσπονδιακά κονδύλια του αμερικανικού σχεδίου διάσωσης των 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων – το οποίο έγινε νόμος τον Μάρτιο.

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Gavin Newsom ανακοίνωσε τη λοταρία “Vax for the Win” την περασμένη εβδομάδα, με δέκα κλήρους των 1,5 εκατ. δολαρίων, ενώ ο συνάδελφός του Jared Polis στο Κολοράντο, λάνσαρε το “Colorado Comeback Cash” όπου πέντε νικητές θα κερδίσουν 1 εκατ. δολάρια έκαστος.

Πηγές: governor.wv.gov/, RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα