ΑΘΗΝΑ
13:20
|
22.06.2021
παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η αναισθησιολόγος φαίνεται ότι παραμένει ανένδοτη στη στάση της. .
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“O καθένας κάνει το σώμα του ό,τι θέλει”, απαντά η αναισθησιολόγος από την Θεσσαλονίκη που επέλεξε να μην εμβολιαστεί και η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο (29/5), σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη, καθώς λίγο πριν την έναρξη χειρουργείου η αναισθησιολόγος διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. 


Ωστόσο, παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η αναισθησιολόγος φαίνεται ότι παραμένει ανένδοτη στη στάση της καθώς δήλωσε στο MEGA τα κάτωθι:

“Δεν είμαι η μοναδική που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Δεν είμαι η μοναδικός γιατρός που βρέθηκα θετικός και είμαι από τους γιατρούς που προσέχω. Είμαι από τους γιατρούς που έρχομαι συνέχεια σ’ επαφή με θετικούς ασθενείς και δεν τους ζητάω να εμβολιαστούν για να τους βάλω χειρουργείο” είπε. 


Στη συνεχεία, αρνήθηκε πως το χειρουργείο του νοσοκομείου “Γεννηματάς” έκλεισε διότι η ίδια βρέθηκε θετική.

“Κι αυτό το πράγμα ότι εξαιτίας μου κλείσανε χειρουργεία και ‘πάγωσαν’ τα χειρουργεία, πόσο τραγικά ψέματα μπορούν να πουν; Ντρέπομαι γι’ αυτούς που το κάνουν γιατί εκεί που μας χειροκροτούν ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει. Εγώ είμαι απ’ αυτούς που δε θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, τουλάχιστον για τώρα. Υπάρχουν λόγοι και προσωπικοί και υγείας. Δεν είμαι κατά. Ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του θ’ αποφασίσει, θα σκεφτεί και θα κάνει ό,τι νομίζει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την οικογένεια του” κατέληξε η αναισθησιολόγος.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο η αναισθησιολόγος έκανε τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε θετικό καθώς ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η χειρουργική αίθουσα άμεσα εκκενώθηκε και απολυμάνθηκε ενώ οι υγειονομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί της υποβάλλονται ακόμα σε διαδοχικά τεστ και μέχρι στιγμής είναι όλοι αρνητικοί. Μετά τον εντοπισμό του κρόυσματος τα χειρουργεία συνεχίστηκαν κανονικά στις υπόλοιπες αίθουσες της ορθοπεδικής του Γεννηματάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχεται καύσωνας

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη διαρροή του ημερολογίου της Κάρολαϊν

Γεωργιανός κρατούμενος: H αστυνομία μου έλεγε να ομολογήσω ότι σκότωσα την Καρολάιν

Τρεμόπουλος: Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα