ΑΘΗΝΑ
22:59
|
25.04.2024
Μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα - Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η μητέρα του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ένα βρέφος 45 ημερών από την Κέρκυρα, μετά την ξαφνική επιδείνωση της υγείας του, ενώ νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος ανέλαβε τη μεταφορά του βρέφους με σκάφος από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα και εν συνεχεία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Ιωάννινα.

Όπως αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου Κέρκυρας, που επικαλείται η ιστοσελίδα corfutvnews, ένα αυξημένο ένζυμο προκάλεσε ερωτήματα στους γιατρούς, που αποφάσισαν την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου το βρέφος υποβάλλεται σε εξετάσεις. Το βρέφος συνόδευσαν η μητέρα του και ένας γιατρός.

Όπως ανέφερε στο OPEN o πρόεδρος εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων Γιώργος Φλούδας, το βρέφος είναι πολύ καλά στην υγεία του, νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα λοιμωδών στην παιδιατρική κλινική και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να εκτιμηθεί η συνολική πορεία της υγείας του. Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε και η μητέρα του.

Πηγή: Έθνος, Corfutvnews

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Κορυφώνεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα