ΑΘΗΝΑ
02:37
|
27.04.2024
Viral έγινε το διαφημιστικό βίντεο του Eκρέμ Ιμάμογλου στο οποίο αποκαλύπτεται πως η Κωνσταντινούπολη είναι υπό την κυριαρχία των... γατιών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Viral έχει γίνει το διαφημιστικό βίντεο, που δημοσίευσε ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, για την κάρτα συγκοινωνιών το οποίο αποκαλύπτει πως η μεγαλούπόλη βρίσκεται υπό την απόλυτη κυριαρχία των… γατιών.

Το εν λόγω βίντεο καταγράφει, τροφαντή και χαριτωμένη γατούλα να χουζουρεύει στις μπάρες εισόδου του μετρό και να αντιδρά όταν ένας ενοχλητικός επιβάτης προσπαθεί να τη μετακινήσει για να χτυπήσει το εισιτήριό του.

Σημειώνεται ότι στην Κωνσταντινούπολη ζουν χιλιάδες αδέσποτες γάτες εδώ και αιώνες. Μερικές είναι άγριες και πολεμούν για να επιβιώσουν, ενώ άλλες είναι εξημερωμένες και τις φροντίζουν οι άνθρωποι.

“Ο πιο βολικός τρόπος πληρωμής για τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Κωνσταντινούπολη. Λοιπόν, ίσως όχι πάντα” σχολιάζει με χιούμορ στην viral ανάρτησή του ο Εκρέμ Ιμάμογλου, αποκαλύπτοντας ότι οι “Γάτες της Κωνσταντινούπολης” τρυπώνουν ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη.

Το φαινόμενο των χιλιάδων αδέσποτων γατιών έχει καταγραφεί και στο γνωστό τουρκικό ντοκιμαντέρ του 2016 σε σκηνοθεσία της Τσεϊντά Τορούν “Οι Γάτες της Κωνσταντινούπολης” που έλαβε θετικές κριτικές και απέφερε περισσόερα από 5 εκ. δολάρια στους παραγωγούς του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα