ΑΘΗΝΑ
12:35
|
22.06.2021
Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και από τους χρήστες στο Twitter – Προ μηνών ο βουλευτής είχε νοσήσει με κορονοϊό και είχε διασωληνωθεί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δικαιολογία του βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Κέλλα, για τη συμμετοχή σε γλέντι όπου παραβιάστηκαν κάποια από τα περιοριστικά μέτρα για τον COVID, κυρίως αυτό της διασκέδασης μετά μουσικής.

Ο κ. Κέλλας έκανε λόγο για “ανθρώπινη στιγμή”. “Για το δημοσίευμα του @documentonews και όσους το αναπαράγουν…. Ανθρώπινη στιγμή, σε ΣΠΙΤΙ αδερφικού μου φίλου, που βάπτιζε την εγγονή του. Συγνώμη, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές…”, σχολίασε ο κ. Κέλλας στο Twitter. Τις φωτογραφίες από το “κορονογλέντι” έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα του Documento.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μήνες ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας είχε νοσήσει με κορονοϊό και είχε διασωληνωθεί.

Ανακοίνωση για το δημοσίευμα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική – Συμμαχία, σημειώνοντας ότι “μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι “άριστοι ” της Ν.Δ.”. Από την αξιωματική αντιπολίτευση τονίζουν ότι “άλλωστε το παράδειγμα της παραβίασης των μέτρων έδινε και δίνει με κάθε ευκαιρία ο ίδιος ο αρχηγός τους”.

Και οι αντιδράσεις στο Twitter για την “ανθρώπινη στιγμή”
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργιανός κρατούμενος: H αστυνομία μου έλεγε να ομολογήσω ότι σκότωσα την Καρολάιν

Τρεμόπουλος: Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω

Πούτιν για την 80η επέτειο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου

Πανελλαδικές: Οι απαντήσεις στο μάθημα της Ιστορίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα