ΑΘΗΝΑ
00:41
|
22.09.2024
Παύει να είναι υποχρεωτική η χρήση υγειονομικής μάσκας στους περισσότερους εξωτερικούς χώρους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από την Τετάρτη, 9 Ιουνίου, στις Βρυξέλλες παύει να είναι υποχρεωτική η χρήση υγειονομικής μάσκας στους περισσότερους εξωτερικούς χώρους, με εξαίρεση τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους.

Πρόκειται για απόφαση που πήρε ομόφωνα η δημοτική αρχή των Βρυξελλών και την οποία ανακοίνωσε ο δήμαρχος του κέντρου των Βρυξελλών Φιλίπ Κλοζ.

POLL: Are you happy with Philippe Close's work? - Brussels Express

Σε μήνυμά του στο twitter ο Φιλίπ Κλοζ αναφέρει: «Ο εμβολιασμός προχωρά και οι αριθμοί πέφτουν. Από τις 9 Ιουνίου, δεν θα είναι πλέον υποχρεωτικό να φοράτε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους, με εξαίρεση τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους”.

Επιπλέον, από τις 9 Ιουνίου, οι πελάτες ξενοδοχείων θα μπορούν να δειπνούν σε εστιατόρια εσωτερικών χώρων με μέγιστο αριθμό ατόμων ανά τραπέζι τους τέσσερις πελάτες, με εξαίρεση πολυμελείς οικογένειες.

Οι μη εξωτερικοί χώροι εστίασης θα πρέπει να σταματούν τη λειτουργία τους στις 11.30 μμ ενώ θα μπορούν να επαναλειτουργούν από τις 5.00 π.μ.

Επαναλειτουργούν κανονικά χώροι γυμναστηρίων, παιδότοποι, καζίνο, κινηματογράφοι και θέατρα καθώς και χώροι για μπόουλινγκ.

Θα αλλάξουν οι κανονισμοί τηλεργασίας καθώς θα επιτρέπεται υποχρεωτικά μία μέρα της βδομάδας η προσέλευση εργαζομένων στους χώρους δουλειάς.

Θα επιτρέπονται επίσης θρησκευτικές τελετές (γάμοι, κηδείες) με συμμετοχή έως 100 άτομα σε εσωτερικούς χώρους και έως 200 σε εξωτερικούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Χεζμπολάχ: Νέο μπαράζ ρουκετών κατά του Ισραήλ

Αξιωματούχος της Fed: Πρόωρη δήλωση νίκης η μείωση των επιτοκίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα