ΑΘΗΝΑ
22:34
|
24.04.2024
Αν δεν εμβολιαστούν οι ηλικίες άνω των 60 ετών προειδοποιεί η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για το 4ο κύμα της πανδημίας και νέα καραντίνα, προειδοποιεί η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, αν δεν εμβολιαστούν οι ηλικίες άνω των 60 ετών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Παγώνη ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή το ποσοστό της ανοσίας είναι περίπου στο 22% και ο στόχος είναι το 50% μέχρι το τέλος Ιουνίου, το 75% μέχρι το τέλος Αυγούστου και το 80% μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Γι’ αυτό πρέπει να τρέξουν οι εμβολιασμοί, τόνισε η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ  και διευκρίνισε πως ειδικότερα πρέπει να τρέξουν οι ομάδες 60+ να εμβολιαστούν. “Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί τον χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Ματίνα Παγώνη.

Παράλληλα, μιλώντας για τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού στα κορονοπάρτι που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες δήλωσε πως υπάρχει φόβος για 4ο κύμα αν συνεχιστούν αυτά τα πάρτι και το καλοκαίρι. “Ένας μεταδίδει τον κορονοϊό σε 100 άτομα στα κορονοπάρτι” είπε και τόνισε την ευθύνη που έχουν οι Αρχές για την αποτροπή τους.

Τέλος, η κ. Παγώνη υπογράμμισε πως πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν προσέξουμε και δεν εμβολιαστούμε δεν πρόκειται να βγούμε από την πανδημία.

Πηγή: skai.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα