ΑΘΗΝΑ
08:52
|
25.04.2024
Δέσμευση με ασάφειες για άλλα κανάλια διανομής που ακόμα δεν έχουν “εξειδικευτεί” – Οι φαρμακοποιοί αιφνιδίασαν την κυβέρνηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, επαληθεύει το τέλος της δωρεάν διανομής των self tests από τα φαρμακεία. Σε ανάρτησή του ο κ. Σκέρτσος προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου ενώ δεσμεύεται για άλλα κανάλια διανομής των self tests χωρίς να διευκρινίσει ποια θα είναι αυτά.

Ειδικότερα, αναφέρει στην ανάρτησή του: “Η πολιτική δωρεάν διανομής self tests στον πληθυσμό μέσω των φαρμακείων ολοκληρώνεται για τον μήνα Ιούνιο έως 19/6, με τη διάθεση 3 τεστ στις ομάδες δικαιούχων (όπως αυτές ορίζονται από τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας, Εσωτερικών και Παιδείας), κατά τη διάρκεια αυτής και της επόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, την τρέχουσα εβδομάδα μπορούν να λαμβάνουν από 3 τεστ όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, καθώς και όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι. Την επόμενη εβδομάδα μπορούν να λαμβάνουν από 3 τεστ όλοι οι μαθητές, εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλοι οι πολίτες 18 – 30 ετών. Η πολιτική της δωρεάν διάθεσης self tests θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες του καλοκαιριού σε ομάδες δικαιούχων και από κανάλια διανομής που θα εξειδικευτούν τις αμέσως επόμενες ημέρες”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διώξεις σε 18 «ανθρώπους» του Τραμπ για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020

Μετά τις Ευρωεκλογές

Φρεγάτα Ύδρα: Κατάρριψη δύο UAV στον κόλπο του Άντεν

Στον ανακριτή ο πρώην «Σπαρτιάτης» Κωνσταντίνος Φλώρος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα