ΑΘΗΝΑ
12:32
|
16.09.2021
Από τις 19 Ιουνίου σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από τις 19 Ιουνίου σταματά η δωρεάν διάθεση self tests από τα φαρμακεία, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, “το  Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. αποφάσισε με ψήφους 11 υπέρ, μία για τη διάθεση αποκλειστικά στην εκπαιδευτική κοινότητα και τρεις κατά, τη διάθεση των δωρεάν Self tests μέχρι και την 19η Ιουνίου 2021, για την πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πληθυσμού και ειδικά για τις ανάγκες των μαθητών λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων .

Μετά την ημερομηνία αυτή οι φαρμακαποθήκες θα πρέπει να παραλάβουν από τα φαρμακεία τα αποθέματα που έχουν μείνει αδιάθετα, καθώς τερματίζεται η δωρεάν διάθεση των self tests. Από την Δευτέρα 7/6/2021 μέχρι και το Σάββατο  12/6 /2021 θα διατεθούν 3 Self tests για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, που θα αφορούν στο διάστημα 7/6 μέχρι 30/6 σύμφωνα με απόφαση των Συναρμόδιων Υπουργείων . Επίσης από την Δευτέρα 14/6/2021 έως και το Σάββατο 19/6/2021 θα διατεθούν 3 Self Tests για την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό).

Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα να προμηθευτούν Self tests και οι μαθητές του Λυκείου ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων και οι μαθητές του Δημοτικού για την λήξη του εκπαιδευτικού έτους”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρεζού: Από την “κόλαση” της Μόριας με υποτροφία στη Βοστώνη

Ρονάλντο: Μετακόμισε γιατί τον ενοχλούσαν τα πρόβατα που βέλαζαν

Μορατόριουμ στην “επικίνδυνη” Τεχνητή Νοημοσύνη ζήτησε ο ΟΗΕ

Λιθόκερος: Το γιγάντιο υδρόβιο έντομο εντοπίστηκε στη Λάρισα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα