ΑΘΗΝΑ
11:21
|
28.11.2023
12 οι φιναλίστ από ένα σύνολο 100 υποψηφίων σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία του Σωφρονιστικού Συστήματος της Ρωσίας έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις 12 φιναλίστ του ετήσιου διαγωνισμού ομορφιάς με υποψήφιες σωφρονιστικές υπαλλήλους από όλη τη χώρα. Οι 12 φιναλίστ ξεχώρισαν από ένα σύνολο 100 υποψηφίων, οι οποίες διακρίθηκαν πρώτα σε τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς των περιοχών τους.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της “Μις Ποινικό Σύστημα” Ρωσίας 2021 ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 του μηνός. Οι διαγωνιζόμενες, όπως αναφέρει το δίκτυο RT News, προέρχονται από σχεδόν όλες τις περιοχές της χώρας από το Μουρμάνσκ στο βορρά μέχρι το Σαχαλίν της ρωσικής Άπω Ανατολής.  

Τα δεδομένα από την ψηφοφορία μέχρι στιγμής δίνουν το προβάδισμα στην Ντιάνα Σατ από τη μικρή δημοκρατία της Τούβα, στη νότια Σιβηρία.

Ντιάνα Σατ
Βερόνικα Ουνζχάκοβα
Εκατερίνα Βασίλεβα

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία του Σωφρονιστικού Συστήματος δεν είναι η μόνη ρωσική κυβερνητική υπηρεσία που διενεργεί καλλιστεία με υπαλλήλους της. Το 2019 η Εθνοφρουρά της Ρωσίας (Rosgvardia) πραγματοποίησε τα δικά της καλλιστεία με νικήτρια την αστυνομικό Άννα Χραμτσόβα από την περιοχή Σβερντλόφσκ. Ωστόσο, η Μις Rosgvardia 2019 απολύθηκε από την υπηρεσία της ζήλιας και του φθόνου που προκάλεσε ο τίτλος της με συναδέλφους της.

Η Άννα Χραμτσόβα προσπάθησε να ανακαλέσει την απόλυσή της προσφεύγοντας στα δικαστήρια, αλλά δεν κέρδισε την υπόθεση. Από την άλλη, οι ρωσικές αρχές επισημαίνουν ότι η Μις Rosgvardia 2019 απολύθηκε λόγω ανάρτησης ενός βίντεο στο Instagram μέσα από τις εγκαταστάσεις της εργασίας, γεγονός που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της υπηρεσίας.

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάτρα: Απατεώνας απέσπασε από 32χρονη 3.000 ευρώ τάζοντας επιδότηση για λάδι

Ανάπαυλα για τους κατοίκους της Γάζας καθώς παρατείνεται η εκεχειρία

Το στρατιωτικό καθεστώς του Νίγηρα καταργεί νόμο για τη διακίνηση μεταναστών

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται από την εισαγγελία του Περού η Ντίνα Μπολουάρτε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα